365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Eventyrfilm

En rigtig god eventyrfilm trækker os væk fra hverdagen og ind i et fortryllende univers, hvor alting kan ske. Find masser af spændende eventyrfilm for børn her på siden, og bestil nye eventyrfilm hjem fra BR.dk, som hele familien vil nyde at se sammen igen og igen.

Eventyrfilm for børn til de næste mange filmaftener

Både børn og voksne kan have brug for et godt eventyr, og byder hverdagen ikke på nok af dem, så kan en god eventyrfilm på skærmen heldigvis hurtigt gøre op for det. I eventyrfilmene findes alle de væsener, som ellers kun bor i børnenes fantasi, og det er befriende at give sig hen til de forskellige eventyruniverser sammen med resten af familien og rigtig hygge sig sammen. Hiv dyner ind i sofaen, find snacks frem, sæt den eventyrlige børnefilm på og hav en fantastisk stund med dem, du holder af. 

 

Hvad kendetegner en god eventyrfilm for jer?

Eventyr er mange ting. Hos BR er det lig med store oplevelser, nye venskaber og måske et strejf af magi. For din familie er det måske noget helt andet, der skaber et godt eventyr. Vores familiefilm og eventyrfilm for børn byder på forskellige former for eventyr, og det er svært ikke at lade sig rive med af både handling og flot grafik. Der er i hvert fald gode muligheder for at finde en masse nye favoritfilm til samlingen hos BR, så I altid har mindst én eventyrfilm klar, som hele familien kan blive enige om at se.

 

Spændende klassikere og nye eventyrfilm hos BR

Hos BR har vi altid et bredt udvalg af forskellige eventyrfilm for børn, og du kan finde en god blanding af de nyeste eventyrfilm og ældre klassikere, der aldrig går af mode. De kommer både på DVD og Blu-ray, og mange af filmene er målrettet forskellige aldersgrupper.

Skal ungerne forkæles med en ny og spændende eventyrfilm? Så er vi altid klar med de bedste af slagsen – og selvfølgelig til skarpe priser og med hurtig levering. Vælg de foretrukne film her på siden, og så går der ikke længe, før der er dømt filmhygge med hele familien.