365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Familiefilm

En rigtig god familiefilm kan samle hele familien om skærmen til masser af filmhygge. Hos BR har vi film for hele familien i flere genrer, så alle kan føle sig draget ind i fortællingen og få trukket på smilebåndet mindst et par gange undervejs. Se det store udvalg af familiefilm fra BR her på siden!

Film for hele familien

Der er intet som kvalitetstid med familien. Kvalitetstid kan skabes, når I udfolder jeres kreativitet sammen, spiller brætspil, laver et byggesæt eller ser en god familiefilm sammen. Det kan ofte være svært at finde den rigtige børnefilm, der tiltaler både de yngste, de lidt ældre børn og selvfølgelig deres forældre. Derfor har vi samlet en række rigtige gode bud på film for hele familien her på siden, så I forhåbentlig nemt kan blive enige om en film at se, når det er tid til næste filmaften.

 

Tidløse familiefilm i flere genrer

Mon valget af familiefilm falder på Disney eller måske en anden af tidens populære tegnefilm? Hos BR har vi også spillefilm med velkendte skuespillere i hovedrollerne. Nogle familiefilm handler om hverdagsliv, der måske til forveksling ligner noget fra jeres egen hverdag. Andre familiefilm tager jer langt væk fra hverdagen, som I kender den, og i stedet ind i magiske universer, hvor alt kan ske. 

Nogle af vores familiefilm står alene, imens andre er en del af en længere serie af film, hvor I måske allerede har været i gang med de første. Fælles for alle vores film er, at det er gode familiefilm af høj kvalitet, som nemt kan ses igen og igen - uden at I bliver trætte af dem. De er derfor en rigtig god investering til jeres filmsamling derhjemme.

 

Find gode familiefilm online hos BR.dk

Hos BR har vi et bredt udvalg af familiefilm, og der er helt sikkert mange film, der passer til jeres ønsker. Der findes efterhånden så mange gode familiefilm, og I bør ikke snyde jer selv for at få set så mange film som muligt! En filmaften, hvor alle er samlet, er en alletiders tradition i familien, der får jer alle ned i gear for en stund, lader jer koble af og hygge jer i hinandens selskab. Tag et kig på udvalget og find nye familiefilm her hos BR!