365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Masker

En udklædning er altid et hit, når der er en maske til. Det kan sætte prikken over et ellers enkelt kostume. Men hvad skal det være for en maske? Hos BR har vi samlet et kæmpe udvalg af sjove, skræmmende, søde og fine masker. Se hele udvalget af masker her på siden.

 

Lav fastelavnsmasker

Kan du ikke finde den maske som skal bruges? Så lav selv fastelavnsmasken med en masse perler, glitter og andet pynt og bliv klar til den helt store fastelavnsfest. 

Ka’ du gætte, hvem jeg er?

Hos BR elsker vi at klæde os ud, og derfor har vi her på siden samlet sjove, uhyggelige og søde masker, som passer perfekt til fastelavnsfesten, Halloween eller i en sjov leg med vennerne. ”Ka’ du gætte, hvem jeg er?” er et oplagt spørgsmål, når masken trækkes for ansigtet, og en ny karakter træder frem. Find den maske, som fuldender udklædningen her hos BR. 

Masker til enhver fantasi

Hvis I, som så mange andre familier, går fra dør til dør og siger ”Slik eller ballade”, når det er fastelavn og Halloween, så gør en maske det endnu mere sjovt for de små, da de virkelig kan skjule ansigtet og leve sig ind i rollen som Spiderman, Batman eller måske et skræmmende monster.

I udvalget af udklædningsmasker er der rig mulighed for at hele familien, alle vennerne eller klassen kan påtage sig nye roller til fastelavn. Uanset hvilke interesser der fylder i de små hoveder netop nu, så finder du med garanti et sjovt kostume, som kan sætte smil på børnenes læber. Børn har en dejlig uspoleret fantasi, og netop kostumer, masker og udklædningslege er perfekte til at fodre den og sætte gang i eventyr og fortællinger.

Udklædning til enhver fastelavnsfest

Ingen fastelavns- eller Halloweenfest uden et gennemført kostume. Kender du et barn, der elsker at klæde sig ud, så er vores udvalg af kostumer et besøg værd. Her finder du udklædning til små og større børn, og til både piger og drenge – uanset om de er vilde med uhyggelige monstre, seje ninjaer, farlige dyr eller smukke prinsesser.

Når I har fundet et kostume, som falder perfekt i barnets smag, så tag et kig på vores udvalg af tilbehør. I kan eksempelvis gøre udklædningen endnu mere levende med ansigtsmaling eller andre seje rekvisitter som våben, parykker og hatte – og ikke mindst masker, som dem I finder her på siden.