365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween masker

Gem dig bag en halloween maske! Med en halloween maske til børn er dit barn slet ikke til at kende. På BR.dk finder du uhyggelige masker til halloween.

Skræmmende halloween maske til børn

Børnenes søde ansigter er svære at stå for, men til halloween må de godt skræmme os fra vid og sans. Her kommer en halloween maske ind i billedet. Det er nemlig ikke alle børn, der er vilde med at få ansigtet dekoreret med halloween ansigtsmaling.

Derfor kan børnene tage en uhyggelig maske på, så de næsten ikke er til at kende. Nogle af vores masker passer perfekt til et kostume. Det kan f.eks. være en scream maske. Andre masker kan udgøre kostumet i sig selv. Det kan f.eks. være en uhyggelig bamsemaske, så barnet ikke behøver et reelt kostume.

 

Fuldend kostumet med uhyggelige masker

Uhyggelige masker er med til at gøre halloween kostumet komplet. På BR.dk finder du et bredt udvalg af uhyggelige masker, som vil få selv de mest modige til at ryste i bukserne af skræk. I vores udvalg finder du alt fra uhyggelige kaniner til latexmasker. Vælg f.eks. mellem:

  • Skeletmaske – perfekt til skeletkostumet
  • LED halloween maske – kostumet lyser op i mørket
  • Halvmaske – stadig plads til smil og grin


Med det store udvalg af masker kan dit barn selv bestemme, hvordan kostumet skal se ud. Måske skal det være en halloween maske med udstående øjne? Eller hvad med en sej maske med skinnende sten? Med en halloween maske til børn er der ingen grænser for, hvordan kostumet skal ende.

 

Køb en uhyggelig halloween maske på BR.dk

På BR.dk finder du et bredt udvalg af uhyggelige masker til halloween. Masken kan nemt tages af, så børnene kan vise forældrene, at det altså stadig er dem, der er bag masken. Det er også praktisk, når halloweenslikket er samlet i halloweenspanden og klar til at blive spist.

Hvis børnene mangler endnu mere halloween tilbehør til at fuldende kostumet, så finder du også halloween hatte og parykker samt halloween våben, der gør kostumet endnu mere livagtigt. Det er kun fantasien, der sætter grænser på årets mest uhyggelige aften!