365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween hatte og parykker

Gør dit kostume endnu mere frygtindgydende med en halloween hat eller halloween paryk. Tilføj en halloween hårbøjle og gør ethvert kostume skræmmende. Se udvalget af halloween hatte og parykker her.

Få uhygge med en halloween hat eller halloween paryk

En halloween hat eller halloween paryk er perfekt til dig, der mangler det sidste til din udklædning til halloween. Pynt parykken eller hatten med edderkopper, spindelvæv eller blod for at gøre det hele endnu mere uhyggeligt. Så er du klar til at skræmme hele nabolaget!

Skal du være en djævel, en klovn, en heks eller noget helt fjerde? Så finder du en hat eller en paryk, der passer perfekt til dit halloween kostume på BR.dk. I vores udvalg af skræmmende halloween hatte og parykker finder du:

  • Den velkendte spidse heksehat til den lille heks
  • En sort paryk i forskellige stilarter
  • En rød paryk i forskellige længder
  • Blodige halloween hårbøjler


Med en halloween hat eller halloween paryk kan du sætte prikken over i’et på dit kostume. Med parykkerne kan du selv vælge, hvilken stil du vil have. Skal du have en uglet opsætning eller langt, glat hår? Med vores udvalg af hatte og parykker er det kun din uhyggelige fantasi, der sætter grænser.
 

Bliv udødelig med en halloween hårbøjle

Med en halloween hårbøjle kan du gøre ethvert kostume skræmmende. Vil du være en udødelig prinsesse? Så tilføj en halloween hårbøjle med et våben til din prinsesseudklædning. Der er ingen våben, der skal holde dig fra at hjemsøge de skyldige til halloween!

Hvis du vil bruge almindelig udklædning til halloween, kan du nemt tilføje en uhyggelig halloween hårbøjle og lægge en blodig ansigtsmaling – og vupti! Så har du dit helt eget frygtindgydende halloween kostume, som du selv har sat sammen.
 

Find en halloween hat eller halloween paryk på BR.dk

På BR.dk finder du et bredt udvalg af halloween tilbehør, herunder hårbøjler, hatte og parykker til halloween. Så tag halloweenspanden i hånden, vennerne under armen og dit mest uhyggelige ansigt på – så er I klar til at gå fra dør til dør og skræmme jer til lækkerier!