365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween spande

Halloween er ikke komplet uden den perfekte halloween spand til at samle alle de lækre godter. På BR.dk finder du et stort udvalg af seje trick or treat spande.

Gør trick-or-treating sjovere med en halloween spand

Når det er blevet halloween, og det er tid til at gå ud og samle slik, er en halloween spand et must-have. Det gør det nemt at samle alle lækkerierne, som du har skræmt dig til. Vælg mellem flere forskellige designs, herunder de klassiske græskar spande og andre uhyggelige slikspande:

  • Græskar spand: Den klassiske, orange eller sorte græskar spand er et populært valg til halloween og passer til alle slags kostumer.
  • Uhyggelig halloween slikspand: Vælg mellem spande med hekse, skeletter eller edderkopper for at tilføje lidt ekstra gys til aftenen. Disse spande er både sjove og praktiske, og de er perfekte som tilbehør til dit halloween kostume.
  • Dekorativ halloween spand: Brug halloween spande i flere farver som halloween pynt rundt om i huset eller haven. Fyld dem med slik og placér dem ved hoveddøren for at byde dine gæster velkommen på uhyggelig vis.


Vi har også græskar spande med lys, så spanden lyser op i mørket. Det gør det nemt at se, hvilket hus der skal være jeres næste offer. I vores udvalg finder du også kranie spande, som du kan fylde med godter til alle de modige halloween gæster, der tør komme indenfor i jeres hus.
 

Sådan vælger du den perfekte trick or treat spand

Når din halloween spand skal fyldes, er det vigtigt, at den har den rette størrelse. Den må ikke være for lille, så du kan komme til at tabe godterne, når du går fra dør til dør. En større halloween slikspand er god til længere trick or treat-ture, mens en mindre spand er bedre til korte ture og mindre børn.

Derudover skal din trick or treat spand selvfølgelig også passe til dit mega uhyggelige kostume. Derfor finder du halloween spande i forskellige farver og designs i vores udvalg. Vælg f.eks. en lilla halloween spand for at tilføje en frisk farve til dit kostume. Vi har selvfølgelig også den klassiske græskar spand.
 

Fyld slik i en halloween slikspand fra BR.dk

Gør dig klar til at banke på døre med en sej halloween slikspand fra BR.dk. Vores udvalg inkluderer alt fra klassiske græskar spande til mere kreative og uhyggelige designs, så du kan vælge den, der passer perfekt til dig og dit kostume. Bestil din halloween spand i dag og vær klar til at samle masser af lækre godter!