365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween makeup

Med halloween ansigtsmaling er det kun fantasien, der sætter grænser. På BR.dk elsker vi skræmmende ansigter og motiver. Derfor har vi halloween sminke, som gør ethvert kostume ekstra levende.

Få inspiration til Halloween ansigtsmaling

Skal Halloween udklædningen fuldendes, så kræver det den helt rette ansigtsmaling. Få inspiration til forskellige (u)hyggelige Halloween ansigtsmalinger i guiden her og sæt prikken over i'et på årets Halloween kostume!

Halloween makeup til store og små

Mangler årets halloween-kostume lige prikken over i'et? Så kan det være en god idé at fuldende udklædningen med uhyggelig halloween ansigtsmaling. Mange kostumer bliver endnu bedre af, at I tilføjer lidt ekstra karakter til ansigtet med farve, motiver og sjove detaljer.

På BR.dk finder du et bredt udvalg af halloween makeup, så I kan komme helt i mål med den skræmmende udklædning. Måske det endda kan hjælpe til, at der kan indsamles lidt mere slik, når der synges "slik eller ballade"?

Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå med vores ansigtsmaling, og kun fantasien sætter grænser for de uhyggelige looks, du kan skabe med den farverige makeup. Brug barnets kostume som udgangspunkt for halloween sminken - så er I klar!

Halloween

Boooooh! Bliv inspireret til årets halloween med Fætter BR's gode halloween idéer! I det store halloween-univers får I masser af inspiration til pynt, udklædning og tilbehør, der vil gøre aftenen ekstra uhyggelig. 

Hvorfor bruge halloween sminke?

Halloween sminke er perfekt til at fuldende det uhyggelige halloween outfit. På den måde kan I nærmest bruge ethvert kostume og gøre det skræmmende med uhyggelig ansigtsmaling. En stribe af blod fra Draculas tænder eller runde ringe om djævelens øjne - kan I se det for jer?

Hvis I ikke har et halloween kostume, kan I nemt lave et. Hvis dit barn har et kostume, f.eks. et klovnekostume eller en prinsessekjole, kan I bare tilføje lidt rød og hvid ansigtsmaling og et par ar - og vupti! Så er årets halloween kostume klaret!

 

Gode råd til Halloween ansigtsmaling

Kunne I godt bruge et par tips og tricks til, hvordan I kan lave en skræmmende god ansigtsmaling på børnene til halloween? Her har vi samlet nogle gode råd, som kan bruges som inspiration til, hvordan I får det bedste ud af ansigtsmalingen:

  • Find et motiv eller et billede, og mal efter det. Du kan evt. øve på et papir første gang.
  • I skal bruges pensler, en svamp og et glas med vand til at skylle ved farveskift samt lidt papir til at tørre med.
  • Inden I går i gang, er det en god idé at smøre barnets ansigt ind i en god creme.
  • Når I skal male linjer og detaljer, bliver det skarpere, hvis penslen er våd.
  • Skal hele ansigtet dækkes, kan I med fordel bruge en blød svamp.


Start altid med at male grundfarven og mal detaljer ovenpå bagefter. På den måde får du det bedste resultat. Herefter kan du rette eventuelle fejl til med grundfarven, så ansigtsmalingen bliver ekstra skarp.

 

 

Lav skræmmende ansigtsmaling til Halloween

Halloween ansigtsmaling egner sig til en lang række uhyggelige udklædninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan kreere med jeres halloween sminke. I kan peppe ethvert kostume op med det ren rette halloween makeup!

Er valget af halloween kostume i år faldet på et farligt heksekostume? Så kan I male øjne og læber mørke, lave store, buskede øjenbryn og en vorte på næsten. Så mangler der bare en kjole og tilbehør i form af en hat og kost og vupti, så står der en uhyggelig heks!

Det kan også være, at dit barn er iført et græskarkostume i år. Her er det oplagt at male hele ansigtet orange og tilføje en grøn stilk øverst i panden. Eller måske det er skeletkostumet, der har vundet dit barns hjerte? Så kan I med fordel male ansigtet som et kranium med hvid og sort ansigtsmaling.

Uanset hvilket motiv, du og dit barn er ude efter, så kan vores halloween ansigtsmaling hjælpe dig med at skabe et skræmmende og frygtindgydende look, som uden tvivl vil imponere alle, I kommer forbi! Så gå på opdagelse i vores udvalg herover og skab dit barns drømmelook til årets mest uhyggelige højtid!

 

Find uhyggelig ansigtsmaling på BR.dk

Gå på opdagelse i vores udvalg herover og skab dit barns drømmelook til årets mest uhyggelige højtid! I vores udvalg finder du dekorerende ansigtsmaling til en perfekt halloween makeup, der kan få mor og far til at tro, at deres barn er blevet til en vampyr!

På BR.dk har vi alt, du skal bruge til halloween. Fuldend kostumet med halloween tilbehør, og pynt op i hjemmet med skræmmende halloween pynt. Med halloween sminke vil dit barn passe perfekt ind i de uhyggelige rammer!