365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sy med børn

Sådan lærer du dit barn at sy

At sy med børn kan lyde som lidt af en mundfuld, men syning er faktisk en nem måde at lade børn være kreative på. De lærer samtidig at fordybe sig, mens de er i gang med et sjovt og inspirerende syprojekt. Her har vi samlet masser af fantasifulde og sjove idéer, som er lige til at gå til, hvis dit barn har kastet sig over syningen.  

 

Tag syning til næste niveau med en begynder-symaskine til børn 

Kender du en lille syerske, der er vild med syning og håndarbejde? Så er der nok ikke noget, der vil glæde ham eller hende mere end en symaskine til børn. Det kan føles helt vildt for de små at få lov til at sy på en symaskine, og der er intet som at se de stolte og begejstrede ansigter, når de får lov til at prøve en ny udfordring. 

Med en symaskine til begyndere er der nye og spændende muligheder for de kreative projekter. Symaskinerne er lette at bruge og har alle de vigtigste funktioner og sømprogrammer, så der er masser af sjove projekter at gå i gang med. Den lille syerske kan lave små reparationer på symaskinens lige-, zigzag- eller blindsøm. Du kan hjælpe dit barn med blandt andet at lægge bukser op eller sy lapper på tøjet. 

Måske er det på tide at tage interessen for syning til næste niveau med en symaskine til børn

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan børn sy på symaskine?  

Når dit barn skal i gang med at sy på symaskine, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan laves! Mulighederne er uendelige, men det kan være en god idé at starte med et syprojekt, som er overskueligt og knap så tidskrævende.  

Herunder kan du undersøge nogle af de mange muligheder. 

  • Lav fine mønstre i børnegardiner

  • Sy grydelapper. 

  • Sy lapper på tøjet. 

  • Sy en pude af to lag stof og fyld.  

  • Lav sjove filtdyr. 

Mulighederne er uendelige, og det er bare med at prøve sig ad og finde på nye, sjove ideer, som kan laves på symaskinen. Vi er sikre på, at projekterne bliver fuld af sjov og læring!  

 

 

En skildpadde, mariehøne eller fisk - sy masser af søde filtdyr  

Der er intet som bløde krammedyr! Søde dyr i filt er et evigt hit hos børn, for der er noget helt særligt over selv at lave sit helt eget filtdyr i flotte farver og former. Filtdyret er en god ven, der nemt kan fungere som legetøj eller som en bamse, når det er puttetid.  

Det kræver ikke ret meget at komme i gang med at skabe sine egne sjove filtdyr. De kan både sys i hånden eller på en symaskine til børn.  

 

Til hjemmelavede krammedyr skal der bruges:  

  • Filt i alle yndlingsfarverne. 

  • Nål og garn til syningen.   

  • Vat til at fylde figurerne med.  

  • Eventuelt pynt som knapper eller perler. 

Når du skal udvælge et filtdyr, så kan du enten selv tegne en figur og klippe den ud eller tegne rundt om en skabelon. Nu er spørgsmålet bare, hvad for et dyr, der skal være det næste kreative projekt? Skal det være en haj, en bi, en mus eller måske en lille kat? Der er ingen grænser, når det kommer til filtdyr! 

 

 

Udfold kreativiteten med sylegetøj til børn

Kom i gang med at udvikle de kreative evner og hyg jer med at skabe et færdigt produkt - enten i hånden eller på en sej symaskine for børn.

På BR.dk finder du også et stort udvalg af hæklekits, der indbyder til timevis af hygge og leg. Vores hæklekits indeholder alt, hvad I skal bruge til at hækle forskellige figurer, og de er oplagte til at lære dit barn at hækle. 

Hos BR elsker vi sjov, leg og læring, så det er bare med at udforske alle de fantasifulde projekter i et univers af syning og kreativitet.