365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Idéer til krympeplast

BRs bedste krympeplast idéer og how to's

FAQ om krympeplast

Krympeplast er ren magi! Lav de fineste figurer og se dem krympe ind til ministørrelse i ovnen. Det super sjovt, kreativt og så kommer der tilmed de fineste små krea-ting ud af det, som du kan bruge til gaver, pynt, smykker eller noget helt fjerde!

Fætter BR har samlet sine bedste idéer til kreative krympeplast-projekter i guiden her - Hvilke vil du lave? 

 

Lav dit eget håndaftryk i krympeplast

Se her, hvordan du laver de fineste håndaftryk i krympeplast. Håndaftrykkene kan sættes i en øglering, du kan lime en magnet bagpå eller kan blive til en lille halskæde til din mor - kun fantasien sætter grænser! Uanset hvad du vælger, så er det drønsjovt at lave - OG du får lov til at male både dine og mors hænder helt blå! 

DIY lyskæde i krympeplast

Ej men seee lige her! Den fineste lyskæde med små farvede krympeplast hjerter - og den kan du helt selv lave! Se med i guiden her, hvordan du gør. Det er en oplagt gave til din mor, en god ven eller måske bare til dit eget værelse..

Nøglering i krympeplast

Lær at lave de her fine hjerte-nøgleringe i krympeplast. Du kan også lave stjerner, en hund eller en blomst, hvis du hellere vil det - uanset hvad kan du se i guiden her, hvordan du laver en flot nøglering i krympeplast. 

Krympeplast