365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Pige syr på symaskine BR.dk
Pige syr på symaskine BR.dk

Syning & strik

Kender du en lille syerske? Syning og strik er en enkel måde at lade børn være kreative på, mens de samtidigt lærer at fordybe sig. Her hos BR har vi en bred vifte af sylegetøj børn. Find et sjovt og inspirerende projekt til børnene i vores udvalg!

Lær dit barn at sy

Syning er en kreativ aktivitet, hvor du kan skabe dine helt egne unikke syprojekter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere ved at sy i hånden eller på en symaskine. Vi giver gode idéer, der hjælper dig med at lære at sy - det bliver super sjovt!

Kreative sy-, hækle- og strikkeprojekter til børn

Med masser af farvestrålende tråde og forskellige designs og ideer er der noget for ethvert barns smag. Dine børn kan bruge timevis på at skabe og designe nye ting, som de vil være stolte af at vise dig eller deres venner. Og det bedste ved det hele er, at du sagtens kan hjælpe, inspirere og gå i gang med et hyggeligt projekt sammen med dit barn.

Skal dit barn lære at hækle eller sy, eller skal de første masker strikkes på små pinde? Garn kan bruges i mange henseender, og kan bruges til at skabe alverdens sjove krea-projekter, som i kan sidde sammen om. Om det er nyt pynt til vinduet, dyrefigurer, farverige pomponer, smykker eller en lille hue til vintersæsonen, er der ikke grænser for, hvad du og dit barn kan kreere med garn og sytråd i mange, flotte farver.

 

Slip kreativiteten løs med små designere og stylister

I vores store sortiment af sy- og strikkesæt kan du finde dit barns første strikkesæt, glimmerstudie, smykkesæt, børnesymaskine og klistermærkeværksted. Sy- og strikkesæt til børn vil give dem timevis af underholdning og sjov alt imens, at de lærer en ny færdighed såsom tålmodighed, fokus, koncentration og finmotorik.
Lad hænderne skabe og se det kreative arbejde vokse sig større. Med vores sæt vil dit barn være i stand til at lære, hvordan man selv laver smykker, påfører sten og bling på tøjet eller skaber sine egne skræddersyede kreationer. Dette er fantastisk til alle små designere og stylister!

 

Stort udvalg af hobbyartikler på BR.dk

Ta’ med ind i en verden fyldt med kreative hobbyprojekter for både store og små. Om det er design af smart, nyt tøj, et nyt smykke eller noget helt tredje, du eller dit barn synes er sjovt at sidde med, er mulighederne uendelige med mange, spændende hobbyartikler. Se dit barns kreative evner udfolde sig, og hyg jer med præcis de projekter, i har lyst til.

Bliv klar til de hyggeligste, designer krea-dage, hvor du sammen med dit barn kan se frem til gode stunder, der kan huskes.