365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

JEVA skoletasker

Skal dit barn have ny skoletaske? Vælg en ergonomisk og smart JEVA-skoletaske med god plads til alt, hvad barnet har brug for at have med sig til en god skoledag. Vi tilbyder flere forskellige JEVA-rygsække, der kommer hele farvepaletten rundt, og der er dermed rig mulighed for at finde den perfekte JEVA-skoletaske her.

Bliv klar til skolestart med en JEVA Beginners-skoletaske 

Første skoledag er en stor begivenhed, uanset om dit barn starter i skole for første gang eller vender tilbage til et nyt klassetrin efter sommerferien. Der er sommerfugle i maven, og skoletasken tjekkes måske lige en ekstra gang for at sikre, at alt er pakket og klart. Skal der en helt ny skoletaske til, er en JEVA-skoletaske det oplagte valg. Her får barnet glæde af en utroligt rummelig, holdbar og ergonomisk skoletaske i et flot design, der appellerer til de yngste. Vælg for eksempel en JEVA Beginners-skoletaske, der er en del af mærkets populære Beginners-serie med skoletasker til børn fra 0.-2. klasse. JEVA-rygsække forhandles med gymnastikpose og drikkedunk i et design, der matcher skoletasken, så dit barn kan klare skoledagen med alt det nødvendige skoleudstyr på plads.

 

Rummelighed og komfort i højsædet 

Det allervigtigste, når der skal vælges ny skoletaske til børn, er at gå efter en model i ergonomisk design, der sidder godt på barnets skuldre og ryg, så selv en tungt pakket taske ikke føles ubehagelig og belaster kroppen unødigt. Samtidig er det essentielt at vælge en rygsæk med masser af plads, for selvom der måske ikke skal så meget med i tasken den første tid, så kan behovet for rummelighed hurtigt ændre sig. En JEVA-skoletaske opfylder begge kriterier og har yderligere polstrede bæreremme og indstillelig brystrem for øget bærekomfort – perfekt til små skolestartere. 

 

Find dit barns næste JEVA-rygsæk hos BR

Gå på jagt efter skoletasken i god tid før skolestart, så den lille skoleelev har mange modeller at vælge imellem og kan få lige præcis den JEVA-skoletaske, som han eller hun drømmer om. Det er noget helt særligt at vælge sin egen skoletaske, og det bidrager virkelig til forventningens glæde op til skolestart. Hvilken JEVA-skoletaske kan dit barn mon allerbedst lide? Vælg mellem mange flotte designs og fine farver her hos BR!