365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnecykler med støttehjul

Er du på jagt efter dit barns første cykel? Vælg en cykel med støttehjul, der hjælper dit barn godt på vej med balancen, så de første mange cykelture kan blive en succes. Vi tilbyder børnecykler med støttehjul i størrelserne 12”, 14” og 16”, så du har mulighed for at finde en cykel med støttehjul, der passer til både barnets alder og højde.

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Hvilken størrelse cykel med støttehjul skal jeg vælge?

Det er en helt ny verden, der åbner sig, når dit barn kan sætte sig på sadlen første gang og drøne afsted. Måske det ikke går så hurtigt i de første par dage, men barnet kommer højst sandsynligt hurtigt efter det, og for mange børn er cyklen en absolut favorit.  

Der er noget særligt over at kunne transportere sig selv og selv bestemme farten, og vi tør godt at garantere, at der vil blive kørt mange gode ture rundt i gaden på den første cykel.  

Se herunder hvilken størrelse cykel med støttehjul, vi anbefaler til forskellige aldre: 

  • 12” anbefales til børn fra 2-4 år med en højde på 88-110 cm 
  • 14” anbefales til børn fra 3-4,5 år med en højde på 95-115 cm 
  • 16” anbefales til børn fra 3-6 år med en højde på 108-125 cm 

Bemærk at ovenstående anbefalinger er vejledende, og at to børn med samme højde godt kan have behov for cykler i to forskellige størrelser. Det vigtige er, at det er komfortabelt for barnet at bruge cyklen, og at fødderne fladt kan røre jorden, når barnet sidder på sadlen.

 

Gør din børnecykel med støttehjul både sikrere og smartere

Det er vigtigt, at sikkerheden er i top, når dit barn skal cykle. Husk derfor altid cykelhjelmen, og køb reflekser og ringeklokke til cyklen, så barnet både kan ses og høres i trafikken. Vores cykler med støttehjul er iøjnefaldende og flotte i sig selv, men cyklen kan gøres endnu smartere og mere personlig ved for eksempel at tilføje en praktisk cykelkurv, et båthorn eller andet sejt cykeltilbehør, der gør cykelturen endnu sjovere. Vælg dit barns kommende cykel med støttehjul her og bestil online hos BR i dag!