365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 16 tommer

Hos BR finder du et udvalg af 16 tommer børnecykler i høj kvalitet! Her kan dit barn finde sin nye drømmecykel, som giver anledning til en hverdag med fart på og vind i håret. Gå på jagt i det store udvalg nedenfor, og find den perfekte cykel allerede i dag!

Børnecykler i 16 tommer - vi har alt, du skal bruge!

BR leverer børnecykler til børn i alle aldre - lige fra de helt små, som kommer susende afsted på en løbecykel til de større børn, som selv cykler til og fra skole.Vi har alt, hvad den lille cyklist har brug for! Lige fra den perfekte cykel i flot design til alverdens cykeltilbehør.

Skal dit barns cykel have støttehjul eller ej? Hvad med en cykelkurv, så yndlingsbamsen kan komme med på tur? Uanset hvad du er på jagt efter, kan BR kickstarte dit barns cykeleventyr.

En cykel i den rette størrelse

Cykelrejsen er lang og begivenhedsrig. Det starter med balanceøvelser, hvor de mest basale ting som at lære at gå har stor betydning for udviklingen, og derefter er det en kæmpe succes, når dit barn lærer at styre løbecyklen, smider støttehjulene og kører sikkert rundt på villavejen.

Det er vigtigt, at dit barn altid har den rigtige cykelstørrelse at køre på. På den måde sætter du de bedste rammer for en god og lærerig cykeloplevelse, og det vil dit barn helt sikkert være i stand til at mærke. Hvis cyklen er for stor eller lille, kan dit barn nemt føle sig utryg, fordi noget ikke føles helt optimalt.

Find din pige- eller drengecykel i 16 tommer

De fleste børn er lærenemme, og BR har alt, hvad I skal bruge til at sætte gang i en masse læring. Cykling er en stor del af de fleste danskeres liv, og du har helt sikkert også gode minder fra dengang, du fandt teknikken - på samme måde kan det blive et godt minde i dit barns barndom.

Er det ved at være tid til en 16 tommer cykel til dit barn? Så dyk ned i BR’s udvalg, og find den helt rigtige cykel til dit barns behov.