365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykelmakker

Professionel cykelservice og reparation

Hurtig hjælp lige ved hånden

Cykelmakker sørger for, at du hurtigt kan komme på cyklen igen, hvis uheldet er ude, og der er noget der skal repareres. Faktisk er hjælpen lige ved hånden, og alt, det kræver af dig, er en app.

Når du køber din nye cykel i BR eller på BR.dk, downloader du appen ’Cykelmakker’. Det kan du gøre her:

Download Cykelmakker kvit og frit i App Store her
Download Cykelmakker kvit og frit i Google Play her

Herefter indtaster du alle de oplysninger, som appen beder om. Den vil blandt andet bede om et billede af kvitteringen, stelnummeret og et billede af din nyindkøbte cykel. Opstår der herefter et problem med cyklen, har cykelmekanikerne den information, de skal bruge, til at finde frem til problemet med netop din cykel. 

Du har altså muligheden for at oprette en reklamationssag direkte i app'en. Problemet vil derefter blive løst på bedste vis via enten kyndig vejledning eller hjælp fra en af vores professionelle cykelmekanikere.

 

Hjælpevideoer

Hvis du mangler hjælp til samling eller justering af din nye cykel, montering af cykeludstyr eller noget helt tredje, så har vi i samarbejde med SCO Cykler fået lavet en masse servicevideoer, der viser dig, hvordan du nemt og hurtigt får en cykel i tiptop stand. Du finder videoerne lige her.