365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 24 tommer

Gør turen til og fra skole let som en leg! Vind i håret og luft i kinderne, mens benene tramper derudaf. Hos BR finder du børnecykler i alverdens farver og størrelser! Her på siden har vi samlet alle vores varianter i 24 tommer, så dit barn kan komme på tur. Er du i tvivl om størrelsen, hjælper vi dig godt på vej i vores størrelsesguide.

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Vælg den rette cykelstørrelse til dit barn

Måske har dit barn allerede en cykel, som efterhånden er blevet for lille? Så er en cykel i 24 tommer muligvis det næste valg! En cykel i 24 tommer er oftest det rette valg, hvis dit barn er 8-10 år gammel.

Men alt dette er kun en tommelfingerregel, og derfor er det vigtigt, at dit barn prøver cyklen af, inden I tager et valg om størrelsen. Der er stadig en masse at lære i forhold til balance, og derfor kan det være en god idé, at dit barn kan sætte en flad fod i jorden, når der hviles på cykelsædet.

Børnecykler - find dit barns tro følgesvend

En ny cykel er noget helt særligt for dit barn! Det kan tydeligt ses, når et barn kommer cyklende med et stolt ansigtsudtryk og alt udstyret i orden. Der er ingen tvivl om, at cyklen lynhurtigt bliver en tro følgesvend, og den skal gerne transportere barnet rundt - både i skole, på besøg hos vennerne, og når der er udflugter i weekenden.

En cykel skal skabe glæde og drive lysten til at komme ud for at røre sig samt lære at begå sig i trafikken. Vi er helt sikre på, at vi har en cykel, der kan opfylde alle disse krav her hos BR!

Vi har et stort udvalg af pige- og drengecykler

Skal dit barns næste cykel have cykelkurv? Skal det være en mountain- eller citybike? Og hvilken farve skal den være? Der er mange overvejelser at gøre sig, når der skal vælges cykel!

På BR.dk giver vi dig det helt store overblik, så du både kan få styr på udvalget af cykler samt købe alt cykeltilbehør med hjem i samme omgang. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find hvad du skal bruge allerede i dag!