365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 26 tommer

Livet er en leg på den rette børnecykel! Frihed, høj fart og vind i håret er bare tre fornemmelser, som en tur på cyklen giver hver gang. Skal dit barn have ny cykel? Få hjælp til at finde den rette størrelse i vores størrelsesguide, eller udforsk vores store udvalg af børnecykler i 26 tommer her på siden!

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Hvornår er børnecykler i 26 tommer de rette?

Det er vigtigt, at dit barn kan passe sin cykel! Det skaber nemlig den bedste sikkerhed, og dit barn vil helt sikkert også få den bedste cykeloplevelse. Som udgangspunkt passer en børnecykel i 26 tommer til børn i alderen 10-12 år, men børn er forskellige, og derfor kan du heller ikke helt gå ud fra dette.

Sørg for, at dit barn prøver cyklen af, inden I tager et valg. Her kan I gå ud fra, at barnet skal være i stand til at nå fødderne fladt med jorden, når cyklen holder stille, og barnet sidder i sædet.

En god barndom med den rette cykel

Det bliver hurtigt et projekt at lære barnet at cykle! Uanset hvor meget omverdenen og teknikken forandrer sig, så er cyklen fast inventar i barndommen generation efter generation. Du har helt sikkert lært det af dine forældre, og så har du givet det videre, da du selv fik et barn.

Det kan være noget af et projekt - en kæp i bagagebægret, og så er det ellers bare at sætte i løb efter cyklen, så der altid er en voksen til at gribe, hvis det går galt.

Når dit barn er klar til en 26 tommer cykel, betyder det nok, at der er ved at være tale om en erfaren cyklist, der har fuldstændig styr på teknikken!

Vi har en pige- og drengecykel til enhver smag!

Er yndlingsfarven rød eller blå? Eller måske en sort cykel med flotte detaljer? Vi har en cykel i alverdens flotte farver, og vi er helt sikre på, at du kan finde den rette! Så bliver dit barn lynhurtigt klar til at komme godt til og fra skole samt køre lange ture i det gode vejr.