365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 26 tommer

Livet er en leg på den rette børnecykel! Frihed, høj fart og vind i håret er bare tre fornemmelser, som en tur på cyklen giver hver gang. Skal dit barn have ny cykel? Hos BR har vi samlet vores store udvalg af børnecykler i 26 tommer, og du finder dem her på siden!

Hvornår er børnecykler i 26 tommer de rette?

Det er vigtigt, at dit barn kan passe sin cykel! Det skaber nemlig den bedste sikkerhed, og dit barn vil helt sikkert også få den bedste cykeloplevelse. Som udgangspunkt passer en børnecykel i 26 tommer til børn i alderen 10-12 år, men børn er forskellige, og derfor kan du heller ikke helt gå ud fra dette.

Sørg for, at dit barn prøver cyklen af, inden I tager et valg. Her kan I gå ud fra, at barnet skal være i stand til at nå fødderne fladt med jorden, når cyklen holder stille, og barnet sidder i sædet.

En god barndom med den rette cykel

Det bliver hurtigt et projekt at lære barnet at cykle! Uanset hvor meget omverdenen og teknikken forandrer sig, så er cyklen fast inventar i barndommen generation efter generation. Du har helt sikkert lært det af dine forældre, og så har du givet det videre, da du selv fik et barn.

Det kan være noget af et projekt - en kæp i bagagebægret, og så er det ellers bare at sætte i løb efter cyklen, så der altid er en voksen til at gribe, hvis det går galt.

Når dit barn er klar til en 26 tommer cykel, betyder det nok, at der er ved at være tale om en erfaren cyklist, der har fuldstændig styr på teknikken!

Vi har en pige- og drengecykel til enhver smag!

Er yndlingsfarven rød eller blå? Eller måske en sort cykel med flotte detaljer? Vi har en cykel i alverdens flotte farver, og vi er helt sikre på, at du kan finde den rette! Så bliver dit barn lynhurtigt klar til at komme godt til og fra skole samt køre lange ture i det gode vejr.