365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 28 tommer

En god cykel gør en verden til forskel! Har du trukket den lidt for længe på din gamle, knirkende damecykel, og er det ved at være tid til en opgradering? Hos BR har vi samlet et stort udvalg af cykler i 28 tommer til gode priser, og du kan se dem alle her på siden. I tvivl om størrelsen? Så tjek vores størrelsesguide ud her.

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Køb din ecykel i 28 tommer hos BR

Måske er cyklen dit primære transportmiddel, måske foretrækker du bilen til dagligt, men uanset hvad kan en god cykel skabe glæde! En cykel gør dig uafhængig - du behøver ikke bekymre dig om parkering, om du lige tager et enkelt glas vin mere, eller om du skal ind og køre på gaderne i byen, hvor det kan være ekstra snævert at komme rundt.

En cykel kan klare det hele! Her skal du blot sætte dig op på cykelsædet, spænde hjelmen, og så er det ellers bare afsted i den friske luft.

Cykler - friheden når du kører afsted

Der er noget over at cykle afsted, når du kan mærke vinden i håret og den friske luft i kinderne. Lige så træls som det kan være, når regnen vælter ned, lige så fantastisk kan det være, når vejret er med os.

Skal du forkæles med en ny cykel? Hos BR finder du noget til enhver smag, uanset om du er til en trendy model i en frisk farve, eller om du er på jagt efter en sporty model, der kan transportere dig på længere ture.

En cykel er ikke kun god, når du selv skal transporteres rundt. Den bidrager også til ægte familiehygge, når børnene har lagt løbecyklen bag sig og er klar til at træde i pedalerne i selskab med forældrene.

Vi har et stort udvalg af cykler i 28 tommer

Vi har en cykel til dig, hvad end du skal træne, trille en tur til og fra byen eller køre langt på arbejde hver dag! BR sørger for cykler til både mor og børn, så I sammen kan komme på familieudflugter på jernhesten.

Har du fundet en cykel, der falder i din smag? Læg den i kurven på BR.dk, så sørger vi for en sikker levering, så du snart kan komme ud og træde i pedalerne.