365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Damecykler

BR er børnenes univers, men er du på udkig efter en damecykel, så er du alligevel kommet til det helt rette sted. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af fine damecykler i forskellige designs, og her er noget til enhver smag. Udforsk vores sortiment her på siden!

Undgå alt besværet og få din nye cykel leveret samlet

Når du køber din cykel på BR.dk, kan du få den leveret samlet for 349 kr. Du tilvælger cykelsamling under 'Levering'. Så bliver din cykel leveret samlet hos dig, så den er klar til brug.

Transporter hele familien i en ladcykel

SCO Premium E-Cargo med 3 hjul er en trendy el ladcykel med et stort frontlad, hvor der er plads og seler til hele 4 børn. Så er familien klar til at tage på tur ud i det blå. 

Leder du efter en billig damecykel?

Selvom en damecykel helt praktisk er et transportmiddel, der skal føre dig fra A til B, så kan du sagtens sammenligne købet af en ny damecykel med købet af nye sko. Der findes nemlig så mange forskellige designs af damecykler, og der er lige så mange delte meninger om, hvordan man vil have sin cykel, som der er til, hvordan man vil have sine sko.

Er du til en vintage citybike med cykelkurv foran? Eller er du til en mere sporty version uden bagagebærer og med tykke hjul? Uanset hvad, har vi et bud på din næste damecykel her på BR.dk, og du kan tilmed finde dem til rigtig gode priser.

Cykler til mor og børn på BR.dk

Du kender det, når du er ude at handle dagligvarer - det er altid nemmere, når det hele kan købes samlet. Skal familien have nye cykler? Så har vi gjort det nemt for dig. Du finder nemlig både cykler til mor og børn her på BR.dk. Vi leverer kvalitetscykler til gode priser, og vi er helt sikre på, at der er noget for enhver smag.

Når du skal vælge din nye cykel, er det vigtigt, at du tænker over, om du skal ud at køre hyggelige ture i det blå, eller om du skal bruge den hver dag til og fra arbejde. Det er vigtigt, at din cykel er komfortabel, så det er behageligt at køre langt på den.

Find din nye damecykel her

Har du fundet din drømmecykel, men mangler du stadig en masse tilbehør? Du kan finde det hele her på BR.dk. Vi har både cykelhjelme og cykellåse, så du kan få alt, hvad du skal bruge til cyklen på én gang.

Gå på opdagelse i vores store sortiment, og bliv klar til at træde i pedalerne hver dag!