365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Elcykler

Er byens bakker blevet for stejle, så er der heldigvis hjælp at hente. En elcykel er en vidunderlig makker på turen fra A til B, og hos BR.dk kan du nemt finde lige den elcykel, der passer allerbedst til dine behov. Vi tilbyder både damecykler og herrecykler i mange modeller med el, så du hurtigt kan få godt med fart på uden sved på panden.

Undgå alt besværet og få din nye cykel leveret samlet

Når du køber din cykel på BR.dk, kan du få den leveret samlet for 349 kr. Du tilvælger cykelsamling under 'Levering'. Så bliver din cykel leveret samlet hos dig, så den er klar til brug.

Skru op for tempoet med en moderne cykel med el

Elcykler er populære som aldrig før, og hvor de før har været forbeholdt de få, fås de nu til en pris, hvor alle kan være med. Mange vælger elcykler med lad, så ungerne nemt kan køres til og fra institution og skole, men en almindelig elcykel er også et virkelig skønt køb. Den sparer dig for ømme ben og åndedrætsbesvær, når du har besteget områdets stejleste bakke eller har ladet bilen stå og i stedet taget cyklen den lange tur til arbejde. På en elcykel går turen som en leg, og du sparer tid i hverdagen, der nu kan bruges på flere kvalitetsstunder med ungerne, når I igen er hjemme efter en lang dag hver for sig. 

Oplev hele vores udvalg af cykler og tilbehør her.

 

En cykel, der tilpasser sig dine behov

Selvom du har valgt at investere i en elcykel, er det ikke ensbetydende med, at det er slut med at få pulsen op undervejs på cykelturen. Ønsker du fortsat at holde konditionen ved lige, når du cykler, kan du selvfølgelig vælge at køre uden elmotoren slået til og derved få et par gode kilometer i benene. Når behovet for et ekstra skub kommer, kan du med god samvittighed slå elmotoren til og mærke vinden i håret, når det pludselig virkelig går fremad. Nogle cykelruter er bare hårdere end andre, og så er det rart med lidt hjælp til at komme komfortabelt frem.

 

Vælg en elcykel hos BR.dk

Vi forhandler et væld af fantastiske elcykler, både elcykler til mænd og elcykler til kvinder. Cyklerne har forskellige egenskaber, og de fås i mange flotte designs og materialer. Skal mor eller far have ny cykel, er det måske også på tide at opgradere juniors cykel til en ny – også selvom sådan en børnecykel ikke når helt samme topfart, som en elcykel kan. Det kan dog godt føles sådan, når ungerne drøner afsted på cyklen uden at se sig tilbage, og med styr på cykler til hele familien, er I snart klar til at drage ud på eventyr.