365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Herrecykler

En cykel tager dig fra A til B, en cykel tager dig ud i det blå, og en cykel sørger for, at du får vind i håret, røde kinder og god motion. Hos BR har vi cykler til hele familien, og her på siden har vi samlet cyklerne til far.  

Populære mærker

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Leder du efter en herrecykel til en god pris? 

Trænger du til at få skiftet jernhesten ud? Så er du kommet til det helt rigtige sted. BR er nemlig ikke blot legetøjspil og underholdning for børnene - vi har også et godt udvalg af velfungerende herrecykler til gode priser. Skal din nye cykel være en mountainbike, citybike, eller har du besluttet, at det er ved at være tid til en elcykel? Uanset hvad din næste cykel skal være, så er vi helt sikre på, at du finder et godt bud her på siden.  

Bliv klar til cykelturen 

Selvom cyklen også er et praktisk transportmiddel, så er der samtidig ikke noget bedre end at tage på cykeltur med familien på en varm sommerdag. Børnene elsker at suse afsted på deres børnecykel, som måske tager dem hen til den nærmeste park eller til stranden - men husk at blive helt klar til cykelturen! 

  • Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. I Danmark ved du aldrig, hvornår der kommer en byge, og derfor er det vigtigt med tøj til lidt forskellige vejrsituationer. 

  • Der skal naturligvis være styr på cyklen! Ikke noget med flade dæk og en kæde, der skal smøres. Med det rette cykeltilbehør, får I en god start på cykelturen. 

  • Husk cykelhjelmen! Du ved aldrig, hvornår du kommer galt afsted, og cykelturen bliver både sjovere og mere ubekymret, når alle mand har beskyttet hovedet. 

Cykler til hele familien hos BR 

Er du på jagt efter børnecykler, damecykler eller herrecykler? Hos BR klæder vi hele familien på til at komme ud på de travle cykelstier. Din nye herrecykel er kun få klik væk, når først du har overvejet, hvilke ønsker og behov du har for din cykel. Dyk ned i vores sortiment af cykler til mænd, læs om de forskellige modeller. Vi sørger for at levere din cykel, når du har valgt den helt rigtige.