365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 12 tommer

En 12-tommers cykel er ofte dit barns første cykel. Cykler på 12 tommer passer til børn fra ca. 2-4 år, og i udvalget finder du både almindelige børnecykler på 12 tommer med støttehjul og vores populære løbecykler til piger og drenge. Se mulighederne her og glæd dit barn med sin allerførste cykel i et smart og børnevenligt design.

En børnecykel på 12 tommer – dit barns første cykel

En cykel med støttehjul på 12 tommer er alletiders begyndercykel til børn på 2-4 år. Cyklen passer barnet, der har en højde på 88-110 cm og en skridtlængde på omkring 40 cm. Det er forskelligt, hvor længe støttehjulene er nødvendige for barnet, og de kan let tages af, når den lille cyklist er blevet fortrolig med sit køretøj og nemt holder balancen selv. En 12-tommers cykel er derfor en cykel, der kan vokse med barnet, og vi tør godt garantere, at der vil blive kørt mange gode ture op og ned ad vejen med mor eller far lige i hælene. 

Før I får set jer om, er det tid til at rykke en cykelstørrelse op, og er I blevet glade for cyklen på 12 tommer, vil vores øvrige børnecykler uden tvivl også være et hit. Husk altid cykelhjelmen og øg sikkerheden yderligere med reflekser og ringeklokke til cyklen og eventuelt beskyttelsesudstyr til barnet. 

 

Løbecyklen – et spændende alternativ til den almindelige 12-tommers cykel

Mange vælger en cykel på 12 tommer som den første børnecykel, da den passer godt i størrelsen og har aftagelige støttehjul, der giver barnet en tryghed i den første tid, indtil der er så meget styr på balancen, at barnet kan cykle selv uden støtte.  

Som alternativ til vores almindelige cykler på 12 tommer kan du i stedet vælge en løbecykel, hvor dit barn selv skubber sig afsted med fødderne frem for at bruge pedaler. En løbecykel er en børnecykel, der virkelig træner balancen, og har barnet haft succes med en løbecykel, kan støttehjulene ofte springes over eller hurtigt tages af, når barnet senere skal lære at cykle på en rigtig cykel.

 

Forkæl dit barn med den skønneste 12-tommers cykel

Man er for alvor blevet stor, når man er klar til sin første cykel, og vi er sikre på, at stoltheden vil stråle ud af dit barns øjne, når det ser sin nye cykel og sætter sig på sadlen for første gang. Find din favorit blandt vores mange cykler på 12 tommer her og bestil i dag.