365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 14 tommer

Skal dit barn have en ny cykel? Så kan du finde den rette i BR’s store udvalg af børnecykler i 14 tommer! Her er fyldt med fine designs i flotte farver, og vi er helt sikre på, at der vil være en cykel, som er lige noget for dit barn. Få desuden hjælp til at finde den rigtige størrelse cykel i vores størrelsesguide.

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Sjov leg med børnecykler i 14 tommer

Cykler fås i et væld af designs, og ligesom at det kan være vigtigt for forældrene med den helt rigtige bil, så er det lige så vigtigt for børnene med en cykel i det allersejeste design! Med en cykel i den helt rigtige farve vil barnet stolt komme cyklende på gåture i kvarteret samt til og fra børnehave.

En 14 tommer cykel er velegnet til børn i alderen 3-4,5 år. Vi har både børnecykler med og uden støttehjul, alt efter om dit barn skal lære at cykle, eller om der i forvejen er helt styr på balancen!

Lær dit barn at cykle på en 14 tommer cykel

Det er et kæmpe øjeblik for både barn og forælder, når løbecyklen skal skiftes ud med en børnecykel med pedaler - og så går læringen ellers i gang.

Læringen bliver hurtigt et projekt for både forælder og barn - måske begynder det med støttehjul eller en kæp i bagagebægret, så far eller mor kan hjælpe på vej. Ofte indebærer projektet også nogle mislykkede forsøg, men det vil altid være en kæmpe sejr for alle involverede, når dit barn endelig kan cykle afsted - og stoltheden vil helt sikkert ikke være til at skjule.

Uanset hvad vil projektet, hvor dit barn skal lære at cykle, altid være et helt særligt minde. 

Find din 14 tommer pige- eller drengecykel her!

Børn elsker at lege, og cyklen giver med garanti anledning til meget sjov og mange grin. Men cyklen kommer til at følge os resten af livet - lige fra barnsben til voksenlivet, hvor det ofte er den nemmeste måde at komme fra A til B.

BR hjælper dit barn med at sætte gang i det gode cykelliv! Gå på opdagelse i vores store udvalg af seje cykler, og find den, der passer allerbedst til dit barn.