365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykler 20 tommer

Findes der et barn, som ikke elsker at cykle? Det gør der helt sikkert, men det er meget få af dem! At cykle kommer nemlig med en helt særlig frihed, og det oplever børnene lige så snart, at de har fundet teknikken og suser derudaf med vind i håret. Få hjælp til at finde den rigtige cykelstørrelse eller gå på opdagelse i udvalget her på siden.

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

En 20 tommer cykel efter barnets smag

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af seje cykler i 20 tommer, og det er her, at det bliver rigtig sjovt! Mange børn er blevet dygtige til at træde i pedalerne, og det betyder også, at de fleste har skilt sig af med støttehjulene - og så er der fart på!

Her på siden finder du en lang række forskellige børnecykler, og der er med garanti noget for både piger og drenge. En cykel skal ikke kun transportere dit barn fra A til B, men også udgøre et sjovt stykke legetøj. Derfor er det en god idé at tage dit barn med på råd, når der skal købes cykel - på den måde er du sikker på, at designet er lige som det skal være.

Er du på jagt efter en børnecykel i 20 tommer?

Når børnene bliver lidt ældre og begynder at blive sikre på to hjul, sparer det forældrene for at løbe rundt efter børnene og sikre, at ingen skade sker. I stedet kan I nu tage på hyggelige cykelture sammen og skabe nye minder på hyggeligste vis.

Selvom børnene er blevet dygtige til at cykle, er det selvfølgelig vigtigt at huske sikkerheden, så I trygt kan cykle afsted. Mange børn er frygtløse, og det kan give anledning til høj fart ned af bakkerne. Husk derfor en cykelhjelm og -udstyr, så dit barn er klædt godt på til at komme ud i trafikken.

Pige- og drengecykel i 20 tommer

Cyklen følger de fleste hele livet og med god grund! Det er nemlig få ting, der er bedre end at suse afsted med frisk luft til kinderne og vind i håret - det kan selvfølgelig være hårdt op ad bakken, men der er ikke noget som et par små børneben ikke kan klare!

Gå på jagt i vores udvalg, og find den helt rigtige cykel til dit barn allerede i dag!