365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Drengecykler

Er du på udkig efter en drengecykel? Så er du kommet til det rette sted. Hos BR har vi samlet en masse smarte drengecykler i forskellige farver. Her er både noget til de store og de små drenge. Gå på opdagelse i det store udvalg af drengecykler her på siden.

 

Populære mærker

Cykler til drenge

Det kribler næsten helt i benene efter at komme ud og træde i pedalerne, når den skinnende nye cykel står klar til at blive brugt. Der skal helt sikkert fart over feltet, når din dreng har fået ny cykel, og det giver anledning til mange timers sjov og spas med familien eller kammeraterne.

Der er ingen tvivl om, at en cykel er noget helt særligt for din dreng. Det giver en frihed at kunne suse afsted med vennerne til og fra skole - eller blot for at cykle en tur. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af smarte drengecykler, og der vil helt sikkert være en, der opfylder din drengs behov.

Fuld fart fremad med seje drengecykler

Der er ingen tvivl om, at et af de sejeste øjeblikke for en lille dreng er, når løbecyklen er blevet for lille, og det er tid til at få en rigtig cykel! BR står klar som din trofaste cykelleverandør gennem alle årene for dit barn - lige fra den trehjulede til den allersidste børnecykel.

Vores store udvalg omfatter et væld af farver og smarte detaljer. Her er god mulighed for, at I kan sætte jer ned sammen og vælge den allersejeste cykel. Husk at være opmærksomme på, hvilken størrelse der er den rigtige. Det er vigtigt, at barnet sidder godt og har rig mulighed for at nå både pedaler og styr. Du kan læse mere om den helt rigtige størrelse børnecykel her

Find drengecyklen her på BR.dk

Har I fundet den helt rette cykel her på BR.dk? Så er I næsten ved at være klar. Der skal selvfølgelig være styr på sikkerheden, når din dreng skal ud at køre stærkt. Vi har alt udstyret, så du trygt kan sende dit barn ud på cyklen: