365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Drengecykler

Er du på udkig efter en drengecykel? Så er du kommet til det rette sted. Hos BR har vi samlet en masse smarte drengecykler i forskellige farver. Her er noget til både store og små børn. Gå på opdagelse i det store udvalg af cykler til drenge og få hjælp til at finde den rigtige størrelse i vores guide.

 

Størrelsesguide til børnecykler

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dit barn? Så er der hjælp at hente på BR.dk. Vi har udformet denne størrelsesguide til børnecykler, så du nemt kan finde ud af hvilken cykel, junior skal have. Få hjælp til at vælge den rigtige børnecykel størrelse lige her.

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

Populære mærker

Cykler til drenge

Det kribler næsten helt i benene efter at komme ud og træde i pedalerne, når den skinnende nye cykel står klar til at blive brugt. Der skal helt sikkert fart over feltet, når dit barn har fået ny børnecykel, og det giver anledning til mange timers sjov og spas med familien eller legekammeraterne.

Der er ingen tvivl om, at en cykel er noget helt særligt for dit barn. Det giver en frihed at kunne suse afsted med vennerne til og fra skole - eller blot for at cykle en tur. En drengecykel kan naturligvis være et hit hos alle børn, og børnecyklerne på BR.dk egner sig både til drenge såvel som piger. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af smarte drengecykler, og der vil helt sikkert være en, der opfylder dit barns behov.

 

Fuld fart fremad med seje drengecykler

Der er ingen tvivl om, at et af de sejeste øjeblikke for dit barn er, når løbecyklen er blevet for lille, og det er tid til at få en rigtig cykel! BR står klar som din trofaste cykelleverandør gennem alle årene for dit barn - lige fra den trehjulede til den allersidste børnecykel.

Vores store udvalg omfatter et væld af farver og smarte detaljer. Her er god mulighed for, at I kan sætte jer ned sammen og vælge den allersejeste drengecykel. Husk at være opmærksom på, hvilken størrelse der er den rigtige. Hos BR finder du drengecykler fra 12 tommer og opefter, og det er vigtigt, at dit barn sidder godt og har rig mulighed for at nå både pedaler og styr. Du kan læse mere om den helt rigtige størrelse børnecykel her

 

Find drengecyklen her på BR.dk

Har I fundet den helt rette drengecykel her på BR.dk? Så er I næsten ved at være klar. Der skal selvfølgelig være styr på sikkerheden, når dit barn skal ud at køre stærkt. Heldigvis har vi også alt cykeludstyret, så du trygt kan sende dit barn ud på drengecyklen:

...og meget mere! Find det helt rigtige cykeludstyr hos BR og lad dit barn tage turen ud i det blå på sin smarte nye drengecykel og med sikkerheden i top!