365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vtech biler

Vi har alle dage leget med legetøjsbiler, men med tiden er legetøjsbiler blevet mere tekniske og interaktive - og lige præcis dét får du med Vtech-biler! Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af Vtech-biler fulde af lyd- og lyseffekter, som gør legen endnu sjovere og endnu mere virkelig.

En verden med Vtech-biler

Legetøjsbiler giver et utal af muligheder for sjove lege! Skab din helt egen verden ved hjælp af Vtech-bilbaner og -biler, hvor børnene kan underholdes i timevis. Lad dem køre ræs i de farverige racerbiler, eller skab jeres egen lille by med broer, veje, politibiler, ambulancer og lastbiler - kun fantasien sætter grænser!

En legetøjsbil behøver ikke en masse udstyr for at optimere legen. Uden bilbaner og tilbehør er det bare med at suse rundt på gulvet i stuen og skabe sit helt eget univers. Med Vtech kan du altid bygge på og tilføje nyt udstyr løbende.

Derfor skal du vælge Vtech

Vtech har specialiseret sig i at udvikle legetøj, som er tilpasset dit barns alder. Børns sanser udvikler sig løbende, og derfor er det vigtigt med legetøj, som stimulerer netop disse. Når du køber alderssvarende legetøj fra Vtech, kan du altså være sikker på, at dit barn både bliver underholdt og lærer nye ting.

Gør læring sjovt med Vtech! Legetøjsbilerne har sjove lyde og funktioner, og pludselig er det ligesom, når du er ude at køre med mor og far, og der pludselig kommer en bil med sirener bagfra.

Køb dine Vtech toot toot her!

Med legetøjsbiler fra Vtech kan alle børnene være med! Gør legen levende med de interaktive funktioner, og se børnene slå sig løs som racerkører, politibetjent eller dygtig bilist i trafikken. Skal dit barn starte sin samling af Vtech-biler? Så er BR det rette sted!

Besøg vores store udvalg, og vælg den allersejeste bil. Tag også et kig på alt det andet interaktive legetøj fra Vtech, som dit barn helt sikkert vil få en masse sjov ud af. Hos BR elsker vi en god leg, og vi har altid det bedste udvalg af legetøj til dine børn - find favoritterne allerede i dag!