365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vtech

Vtech fører et bredt udvalg af legetøj. De er særlig kendt for deres interaktive babylegetøj med mange knapper, lys, lyde og funktioner - hvis legetøjet indeholder sange er det altid på dansk. Sortimentet fra Vtech består også af blødt legetøj, elektrisk legetøj og rangler, alt med interaktive elementer, som Vtech er kendte for. Med Vtech er du garanteret legetøj af høj kvalitet og et bredt udvalg af legetøj til børn i takt med de vokser.  

Vtech - legetøj til de små

Er du på jagt efter legetøj til de allermindste? Så er Vtech det rette sted at kigge! Vtech er legetøj til babyer og børn i alderen 0-6 år, som udfordrer børnenes måde at lege og udvikle sig på.

Det gør de ved at skabe alverdens legesager med interaktive elementer, som børnene kan udforske og underholdes af i timevis. Til de helt små kan du vælge et udvalg af blødt legetøj, som er udstyret med lyde, der fanger barnets interesse. Når børnene blive ældre, kan de udfordres med gåvogne og musiklegetøj, hvor de selv skal trykke på knapper og komme fremad. 

Legen stopper aldrig med Vtech-legetøj!

I takt med at børn bliver ældre, udvikler deres behov sig ligeså - og legetøjet skal naturligvis følge med! Vtech er verdensmestre i at skabe sjovt, fremmende og udviklende legetøj, som fanger barnets interesse og har en positiv indvirkning.

De flotte farver, spændende funktioner og bevægelige dele er tilpasset børnenes forskellige udviklingstrin, og du kan derfor trygt finde legetøj til dit barn i udvalget her hos BR. Med legetøj fra Vtech får du produkter i allerhøjeste kvalitet, så selvom dit barn er vokset fra legetøjets funktioner, kan det nemt gå i arv til mindre søskende eller familiemedlemmer.

Stort udvalg af Vtech-legetøj hos BR

Der er rig mulighed for leg med Vtech-legetøj! Prøv for eksempel de underholdende Vtech-biler med sjove farver og lyde, og lad dem suse rundt på en af vores Vtech-bilbaner, som sætter prikken over I’et på den gode leg.

Vi ønsker alle sammen det bedste for vores børn, og Vtech-legetøj er uden tvivl et kæmpe hit! Fuld fart på farverne, lærerige funktioner og børnevenlige lyde - hvad mere kan du ønske dig for legetøj? Gå på opdagelse i BR’s store sortiment her, og find det legetøj fra Vtech, som passer til dit barns alder og behov!