365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Musiklegetøj

Musiklegetøj kan være en fantastisk måde at sætte gang i de musikalske evner på. Børn elsker, når de selv kan eksperimentere med at skabe deres egne lyde. Hos BR har vi samlet en masse sjovt og underholdende musiklegetøj.

 

Liv og glade dage med musiklegetøj 

Legetøj med lyd bliver meget tidligt et hit hos børn, og selvom det kan larme, er der nu heller intet bedre end at se din babys glade ansigt, når der ellers bliver trykket på knapper og spillet musik.  

På denne side finder du BR’s store udvalg af musiklegetøj, og der findes noget for enhver smag! Gør det til den rene rolleleg, og skab dit helt eget band i selskab med dit barn og alverdens musikinstrumenter. Du kan også lade dit barn give sig i kast med legetøjet på egen hånd, så der er rig mulighed for udforskning af de sjove funktioner, knapper og farver.  

Musiklegetøj til din baby 

Ikke nok med, at musiklegetøjet underholder dit barn, så er der også gode resultater for, at musik øger indlæringsevnen hos børn. Du behøver altså ikke at vente længe, før du giver dit barn sit første musiklegetøj i hånden og slår kreativiteten løs. 

Vores sortiment spænder bredt, og derfor er det en god idé at overveje, hvad der passer bedst til dit barns pågældende alder, inden du køber. Måske er det en mikrofon, en børneguitar med strenge eller en lille tromme, som ikke kræver meget andet end et barn, der slår løs.  

En musikalsk hverdag med musiklegetøj 

Musiklegetøj er et stort hit - og hvem ved, om du finder ud af, at der er en lille pianist, sanger eller trommeslager gemt i dit barn? Alle instrumenterne er designet, så de passer perfekt til børns nysgerrighed og interesse for farver.  

Er du klar til at danne dit helt eget band med dine børn? Så er du kommet til det rette sted. Dyk ned i vores store udvalg af musiklegetøj, og skab sjove stunder med hele familien. Vi sørger for en hurtig og sikker levering, så I lynhurtigt kan slippe musikaliteten løs.