365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Musiklegetøj

Musiklegetøj kan være en fantastisk måde at sætte gang i de musikalske evner på. Børn elsker, når de selv kan eksperimentere med at skabe deres egne lyde. Find masser af sjovt og underholdende musiklegetøj lige her.

Populære mærker

Legetøj med lyd til børn

Legetøj med lyd bliver meget tidligt et hit hos børn, og selvom det kan larme, er der nu heller intet bedre end at se dit barns glade ansigt, der lyser op, når der ellers bliver trykket løs på knapperne og spillet mere eller mindre god musik.

Musiklegetøj er meget mere end bare underholdning. Det er også en fantastisk måde at udvikle dit barns musikalske færdigheder, motorik og rytmiske sans. Musiklegetøj giver dit barn mulighed for at udtrykke sig kreativt allerede fra en meget tidlig alder, og det kan endda være startskuddet til en livslang interesse for musik. Hvem ved - måske du har en lille Mozart derhjemme, der blot venter på at kunne slå tonen an på noget sjovt musiklegetøj?

 

Musiklegetøj til børn

Ikke nok med, at musiklegetøjet underholder dit barn, så er der også gode resultater for, at musik øger indlæringsevnen hos børn. Du behøver altså ikke at vente længe, før du giver dit barn sit første musiklegetøj i hånden og slår kreativiteten løs. 

Vores sortiment spænder bredt, og derfor er det en god idé at overveje, hvad der passer bedst til dit barns alder, inden du køber. Måske er det musikinstrumenter til baby, du er på udkig efter, eller måske du søger en sej mikrofon, en børneguitar med strenge eller et lille keyboard med sjove lyde, som dit lidt ældre barn kan klimpre løs på?

På denne side finder du BR’s store udvalg af musiklegetøj, og der findes legetøj med lyd for enhver smag! Gør det til den rene rolleleg og skab dit helt eget band i selskab med dit barn og alverdens musikinstrumenter. Du kan også lade dit barn give sig i kast med musiklegetøjet på egen hånd, så der er rig mulighed for udforskning af de sjove funktioner, farver og ikke mindst lyde.  

 

Slå tonen an med musiklegetøj 

Musiklegetøj er et stort hit - og hvem ved, om du finder ud af, at der er en lille pianist, sanger eller trommeslager gemt i dit barn? Alt vores legetøj med lyd er designet, så de passer perfekt til børns nysgerrighed og interesse for farver og lyde.

Er du klar til at danne dit helt eget band med dine børn? Så er du kommet til det rette sted. Dyk ned i vores store udvalg af musiklegetøj og skab sjove stunder med hele familien. Vi sørger for en hurtig og sikker levering, så I lynhurtigt kan slippe musikaliteten løs.