365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Køb musikinstrumenter på BR.dk
Køb musikinstrumenter på BR.dk

Musikinstrumenter til børn

Musik fungerer i alle aldre! Har du et barn, som ikke blot nyder at lytte til musik, men også godt kan lide at spille det selv? Hos BR har vi et bredt udvalg af musikinstrumenter til børn - og hvem ved, måske er der et instrument, som får dit barns indre musiker frem?

Børneinstrumenter for den lille musiker 

Hvilket barn elsker ikke musik? Og med et musikinstrument til børn er der lagt i kakkelovnen til liv og glade dage i hjemmet. Det er aldrig for tidligt at præsentere dit barn for musikkens verden, og hos BR har vi også musikinstrumenter til baby, som er den perfekte introduktion til musikkens verden. Måske starter kærligheden til musik ved den musik, der spilles fra højtaleren, men det kan sagtens udvikle sig til musik, som I selv spiller på alverdens sjove børneinstrumenter.

 

Sjov og ballade med musikinstrumenter til børn

Hvilket musikinstrument passer til dit barn? Med BR’s store udvalg kan I skabe jeres helt eget band og sætte stemningen i hjemmet hver dag. Der er ikke noget, der bringer smil på læben som musik. Vælg blandt andet mellem: 

  • Ukulelen er det perfekte strengeinstrument til familiens mindste, da størrelsen gør den rigtig god til børn. Den kan godt være lidt udfordrende at betjene, men som bekendt gør øvelse mester. Når dit barn først har lært at spille nogle melodier på ukulelen, vil du helt sikkert nyde at lytte til det.  

  • Når dit barn bliver lidt ældre, kan du introducere dit barn for en guitar. Her kan dit barn give den fuld gas på strengene og lære at spille alle sine yndlingsmelodier på en akustisk eller el guitar.

  • Trommesæt er en klassiker! Vælg mellem et udvalg af håndtrommer, og lad dit barn tromme løs på dem. Mon ikke der med tiden kommer noget smukt og vellydende ud af det?

  • Et keyboard er også en super tilføjelse til børneværelset, da det kan placeres stort set hvor som helst, og der kan komme de fineste melodier ud af det, når der klimpres på tangenterne.

  • Tamburiner er et af de sjoveste musikinstrumenter, hvor dit barn kan give den fuld gas på rytmikken og skabe de fedeste lyde!

 

Børneinstrumenter for fuld musik 

Musikinstrumenter giver ikke kun anledning til sjov og spas. De er i høj grad også med til at udvikle dine børns rytme og motorik. Lad dit barn udfolde sig musikalsk, og find et musikinstrument i en fin farve her hos BR. Det er svært at undgå at blive i godt humør, når der er musik, sang og dans.  

Nogle gange er musiklegetøj bare ikke nok. Skal dit barn have sit eget musikinstrument? Gå på opdagelse her hos BR, og find det helt rigtige allerede i dag. Så går der ikke længe, før der er fuld musik i hjemmet!