365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tamburiner til børn

Tamburinen frembringer en spændende lyd, når den rystes eller trommes blidt på, og her på siden finder du et stort udvalg af tamburiner til børn i forskellige former og størrelser.

Få lyden af tamburinmusik ind på børneværelset

En tamburin er et skønt instrument, der kan bruges, som den er eller sammen med andre af vores musikinstrumenter til børn. Tamburinen er god til at fremhæve en bestemt rytme eller ganske simpelt til at sikre lidt ekstra sjov og ballade, når I spiller musik sammen derhjemme.

Tamburinmusik er nemlig lige til at blive i godt humør af, og er en tamburin først flyttet ind, sniger den sig ikke ud igen lige med det samme. Den vinder hurtigt en plads som et af dit barns foretrukne instrumenter, og alle, uanset niveau, kan give sig i kast med at spille på det populære instrument.  

 

Små og store tamburiner til børn

En tamburin kan se ud på mange forskellige måder, og her i udvalget finder du tamburininstrumenter, der passer godt ind i både de helt små og de lidt større børnehænder. Det betyder, at børnene kan opleve glæden ved at spille musik, lige fra de er i stand til at holde om de mindste tamburiner med fire bjældepar, og tamburinen giver mulighed for at få en tidlig forståelse af rytmer og forskellige musikalske lyde.  

 

Tamburin – en sikker vinder i samlingen af instrumenter

Tamburinen som instrument er svær ikke at holde af. Skal du samle lidt forskellige instrumenter, der skal være dit barns første, er en tamburin derfor ikke til at komme udenom. Vælg blandt de mange tamburiner til børn online i vores sortiment og glæd et musikelskende barn med et simpelt, men alligevel effektfuldt instrument, der kan tages i brug med det samme.

At spille musik er en fantastisk måde at fordybe sig alene eller være sammen om noget på, og så er det ganske enkelt bare super sjovt at give den gas med at lege og udforske i selskab med de forskellige instrumenter, heriblandt de utroligt vellydende tamburiner.