365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Xylofoner til børn

En xylofon – også populært kaldet et klokkespil – frembringer de fineste toner, når der stryges over tangenterne. Find xylofoner til børn i alle aldre her, og glæd et barn, der slet ikke kan få nok af musikkens fortryllende verden.

Xylofoner til både store og små musikanter

Et klokkespil til børn er et simpelt instrument med en utroligt smuk klang, og xylofonen er alletiders som første instrument, når du gerne vil vække dit barns glæde og interesse for musikken. Alle kan få en xylofon til at lyde godt, og her i udvalget finder du både mindre modeller til børn fra 3 år samt større modeller med helt op til 25 klangstave, der er et godt valg til ældre og mere rutinerede små musikanter.

Lyden fra en xylofon er så magisk, at selv mor og far kan have svært at holde fingrene helt væk fra barnets instrument, og både xylofon og andre musikinstrumenter til børn giver anledning til mange gode hyggestunder sammen som familie.  

 

Gør musikundervisningen til en leg med et fint klokkespil

Lydene fra en xylofon giver lyst til at lytte igen og igen, og det er fantastisk, hvordan xylofonen kan bruges til at frembringe så mange forskellige melodier. En xylofon giver et godt udgangspunkt for at lære de enkelte toner at kende, og den er derfor god til den første læring om musikteori. Selvfølgelig kan der også blot spilles for sjov, og et klokkespil er et af de instrumenter, der hurtigt finder sin faste plads i hjemmet og skaber glæde hos barnet i mange år.

 

Vælg blandt flere forskellige klokkespil til børn online

Ny viden sætter sig ofte bedst fast, når den leges ind. En xylofon til børn giver mange muligheder for leg omkring musikken, imens barnet får en fornemmelse for toner, samspil og rytme – eller bare har det skægt med at lytte til lydene og måske frembringe så meget larm som overhovedet muligt. Køb en xylofon til dit barn her, og få den hjem inden længe.