365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Guitarer til børn

Guitaren er blandt de mest populære instrumenter at lære at spille – også for børn. Find både akustiske børneguitarer og elguitarer til børn her, og glæd en spirende musikant med et nyt instrument, der giver anledning til timevis af fordybelse og underholdning.

Akustiske guitarer og elguitarer til børn

En børneguitar er et forholdsvis let instrument at komme i gang med at spille. Med styr på blot nogle få akkorder kan dit barn hurtigt lære at spille simple, men velkendte melodier, der giver motivation til mere og åbner op for, at barnet kan blive virkelig sej på sin guitar.

Det kræver selvfølgelig gåpåmod og øvelse, og heldigvis er mange børn utroligt glade for at lære nyt og nyder tiden med guitaren i hånden. Uanset om det er den akustiske guitar, der trækker, eller dit barn drømmer om at give den gas på en elguitar som en vaskeægte rockstjerne, finder du det helt rigtige instrument lige her på BR.dk.  

 

Børneguitarer til små og store guitarister

Det er aldrig hverken for tidligt eller for sent at give dit barn et helt særligt forhold til musik. Til de helt små er en ukulele måske det mest oplagte valg, når det kommer til strengeinstrumenter, men faktisk finder du børneguitarer her i udvalget, der kan bruges allerede fra 3 år og op som en fantastisk introduktion til lige så stille at lære at spille. Allerede fra 5 år kan dit barn få sin første elguitar, og så er der for alvor dømt koncertstemning hjemme på børneværelset.  

Kan dit barn slet ikke få nok af musik? Gå på opdagelse i det samlede udvalg af musikinstrumenter til børn her, og find instrumenter, der får barnets glæde for musikken til virkelig at blomstre.  

 

Guitarer til børn – alletiders gave til det musikglade barn

Uanset om dit barn allerede er musikalsk anlagt eller blot har en spirende interesse for musikkens verden, vil barnets helt egen guitar være et sikkert gavehit. Vælg blandt flere forskellige modeller her, og husk at du hos BR.dk altid får 365 dages returret. Det er derfor legende let at bytte, hvis gaven viser sig ikke at være den helt rigtige, eller du ønsker at bytte til en af vores øvrige guitarer til børn.