365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Guitarer til børn

Har du en lille musiker hjemme hos dig? Mange børn er glade for at spille musik, og en af favoritterne er uden tvivl guitaren og andre strengeinstrumenter. Med en guitar til børn fra BR er der lagt op til timevis af sjov og underholdning, så se hele vores udvalg af guitarer og andre strengeinstrumenter til børn her på siden.

Giv barnet en god oplevelse med sin første guitar

Mange børn har stiftet bekendtskab med musik allerede tidligt i livet. Måske har den lille baby hørt musik eller fået sunget højt fra sangbøger af sine forældre. De første musikinstrumenter til baby er ofte en xylofon eller små trommer, der nemt kan give godt humør, stimulere sanserne og vække den første interesse for lyde og rytmik.  

Når dit barn er blevet lidt ældre, så vil det måske gerne udfordres med et lidt mere avanceret musikinstrument til børn som en børneguitar. Med en guitar til børn fra BR er der rig mulighed for, at barnet kan fordybe sig og finde sin indre musiker frem.

 

Giv den gas på en el guitar til børn

Det er ingen hemmelighed, at strengeinstrumenter vil give anledning til masser af sjov og latter, men at få sin helt egen akustiske guitar eller el guitar udvikler også barnets rytme og motorik. Derudover er en guitar til børn også skøn til at øge koncentrationsevnen hos barnet, som fordyber sig i musikken og instrumentets muligheder.

Som med alt andet nyt, så kræver en guitar eller el guitar også lidt øvelse at lære at spille, men lyden bliver helt sikkert hurtigt bedre, så snart junior har lært nogle melodier. Når først dit barn har knækket koden, så er der ingen grænser for de koncerter, han eller hun kan give derhjemme!

 

Find en flot guitar til børn fra BR!

Vil du introducere dit barn til et spændende musikinstrument? Så er strengeinstrumenter til børn et oplagt valg, for her kan den lille musiker med garanti hurtigt udvikle sine musikalske evner. Hos BR har vi flere typer børneguitarer i fine farver, så junior selv kan vælge lige den guitar, der falder i hans eller hendes smag.

Med en guitar til børn kan resten af familien synge med til de små melodier, der bliver spillet på guitaren. Vi lover, at der ikke er langt til højt humør og latter, når først den lille musiker får sit helt eget instrument fra BR! Tag et kig på siden og se hele udvalget af strengeinstrumenter fra BR.