365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ukuleler til børn

Den ligner til forveksling en guitar i miniformat, men ukulelen tilbyder en lidt anden lyd og er med sine kun fire strenge et simplere instrument at lære at spille på. Se det store udvalg af ukuleler til børn her.

Ukuleler til begyndere og mere øvede små musikanter

En ukulele til børn er et fint begynderinstrument. På grund af sin størrelse ligger den godt i et par børnehænder, og den enkle opbygning gør den forholdsvis nem at lære at spille en melodi på.  

Nogle børn giver sig i kast med en guitar som det første instrument og lærer først senere ukulelen at kende, imens det for andre børn foregår omvendt. Uanset hvilket strengeinstrument, der fanger dit barns interesse, er der rigtig meget sjov og fordybelse i at lære strenge og akkorder at kende, og du kan allerede godt begynde at glæde dig til den første af forhåbentlig mange hyggelige koncerter på børneværelset.   

 

Skal en ukulele være dit barns næste instrument?

En ukulele giver dit barn en sans for musikken og åbner ofte op for lysten til at lære flere forskellige musikinstrumenter at kende. Interessen for instrumenterne kan være flygtig, men kærligheden til musikken kan også komme til at vare ved hele livet og give barnet rigtig mange gode oplevelser med på vejen.

I udvalget her finder du ukuleler i flere modeller og farver. Hos BR.dk har vi ukuleler til både de større børn, men også til de helt små børn fra 3 år, der vil elske at udforske ukulelens lyd, når de rører ved strengene. Den musikalske glæde kan ikke fodres for meget, og måske er det netop ukulelen, der er det rigtige instrument for dit barn at lege og eksperimentere med.  

 

Stort udvalg af ukuleler til børn online

Udvalget her på siden byder på forskellige ukuleler, der egner sig godt til musikglade børn. Ukulelerne er i høj kvalitet og har en rigtig god lyd, der giver fornemmelsen af at spille på et professionelt instrument. Vælg en passende ukulele til dit barn, og bestil online i dag.