365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trommesæt til børn

Glæden for musikken starter tidligt, og hos BR.dk kan du finde trommesæt til børn fra 3 år og langt op i teenageårene. Trommerne holder til lidt af hvert, så lad endelig børnene om at banke løs og finde en cool rytme.

Trommer til børn på alle niveauer 

Et trommesæt til børn lader virkelig ungerne få en masse fed energi ud og opfylder behovet for at larme, indtil slagene – med lidt øvelse – forhåbentlig bliver mere rytmiske og rare for ørerne at høre på. Det er sjovt at spille musik, og trommer til børn er noget af det, der er lettest at komme godt i gang med. Udvalget byder på alt fra bongotrommer til et fuldt børnetrommesæt med det hele, og barnet kan derfor starte på præcis det niveau – og med den størrelse instrument – der giver mest mening for jer.  

 

Børnetrommesæt af høj kvalitet

I udvalget her på siden finder du både trommesæt til børn, der dyrker musikken i det daglige og nærmest ikke kan få nok af at øve sig på trommerne, og til børn, der går mere forsigtigt til instrumenterne og primært spiller for sjov. Uanset hvor ofte dit barn sætter sig til trommerne, skal kvaliteten selvfølgelig være i orden, så trommerne kan tåle at blive banket godt og grundigt på. Det lever sortimentet af trommer til børn på BR.dk heldigvis fuldt ud op til.  

Er dit barn vild med selv at spille musik? Udvid samlingen med flere musikinstrumenter til børn fra udvalget her.  

 

Lad dit barn finde sin indre trommeslager frem

Mange børn er glade for at hamre eller banke, og der skal ikke meget til for, at slagene kan blive til en fængende rytme. Kærligheden til god musik har ingen alder, og med et trommesæt til børn fra 3 år kan selv de yngste børn være med. Tag et kig på udvalget af trommesæt til børn her, og glæd et heldigt barn med det sejeste instrument, der sikkert hurtigt bliver taget i brug.