365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Racerbiler

Af sti af sted det går med en racerbil til børn. Der er fart over feltet, når racerbilen kører derudad. Lav en sjov forhindringsbane og se, hvordan legen pludselig tager endnu mere fart med en racerbil til børn. Se vores store udvalg af seje racerbiler til børn her på siden.

 

Racerbiler med fart på

Er der fuld fart på dit barn? Så vil en racerbil helt sikkert falde i god jord! Det er svært at gå galt i byen med et stykke legetøj, der både byder på fedt design, hjul og et højt tempo - og med en racerbil fra BR’s sortiment kan vi garantere, at alle tre faktorer bliver opfyldt.

Dit barn kan lynhurtigt leve sig ind i rollen, som den vaskeægte Formel 1-racerkører på gulvet i stuen. Eller der kan køres om kap med legekammeraterne i børneværelset, imens de høje motorlyde fra en rigtig racerbil efterlignes for fulde kraft. 

Fuld fart frem med legetøjsracerbiler

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af racerbiler i seje og farverige designs. Uanset om du er på jagt efter en tro kopi af dem, der kører ræs i dag, eller om du søger en variant med et retro look, så har vi helt sikkert nogle gode bud her på siden.

Alt efter, hvor gammelt dit barn er, kan du finde både manuelle og fjernstyrede biler, så der rigtigt kan køres stærkt og laves skarpe sving.

Mange børn synes, at legetøj med hjul er underholdende allerede fra en tidlig alder. Du kan derfor nemt starte med at introducere dit barn for en af de enkelte modeller og senere opgradere til elektronisk legetøj.

Det perfekte legetøj med en racerbil

I vores sortiment finder du både racerbiler, der kan omdanne boligen til en sand racerbane, men også varianter, hvor der medfølger en racerbane, der kan sættes op på børneværelset. Det kan også være, at du foretrækker at bygge racerbilen op helt selv, og hvis det er tilfældet, kan du også finde mange gode bud fra LEGO.

Hos BR elsker vi legetøj, og racerbiler er ingen undtagelse! Har du lyst til at glæde dit barn med en af vores seje varianter? Så gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette allerede i dag!