365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Racerbiler

Af sti af sted det går med en racerbil til børn. Der er fart over feltet, når racerbilen kører derudaf. Lav en sjov forhindringsbane og se, hvordan legen pludselig tager endnu mere fart, når bilerne ræser afsted. Se vores store udvalg af seje racerbiler til børn her på siden.

Populære mærker

Racerbiler med fart på

Er der fuld fart på dit barn? Så vil en racerbil helt sikkert falde i god jord! Det er svært at gå galt i byen med et stykke legetøj, der både byder på fedt design, hjul og et højt tempo - og med en racerbil fra BR’s sortiment kan vi garantere, at alle tre faktorer bliver opfyldt.

Vores sortiment er fyldt med de sejeste racerbiler, der kan vække den indre racerkører i ethvert barn. Dit barn kan derfor lynhurtigt leve sig ind i rollen som en vaskeægte Formel 1-racerkører på gulvet i stuen. Der kan også køres om kap med legekammeraterne i børneværelset, imens de høje motorlyde fra en ægte racerbil efterlignes for fulde kraft. Vores racerbiler vil uden tvivl give dit barn en oplevelse af fart og spænding, som giver et sus i maven!

Fuld fart frem med legetøjsracerbiler

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af racerbiler i seje og farverige designs. Uanset om du er på jagt efter en tro kopi af dem, der kører ræs i dag, eller om du søger en racerbil, som du kender fra film og TV, så har vi helt sikkert nogle gode bud her på siden.

Alt efter, hvor gammelt dit barn er, kan du finde både manuelle og fjernstyrede biler, så der rigtigt kan køres stærkt og laves skarpe sving. Vores sortiment er nemlig fyldt med alt fra klassiske racerbiler til de mere avancerede modeller med fjernbetjening, så dit barn kan nyde timevis af sjov og leg.

Mange børn synes, at legetøj med hjul er underholdende allerede fra en tidlig alder. Du kan derfor nemt starte med at introducere dit barn for en af de mere enkle modeller og senere opgradere til mere avanceret fjernstyret legetøj.

 

Det perfekte legetøj med en racerbil

I vores sortiment finder du lynhurtige racerbiler, så der kan køres ræs på gulvet i stuen eller på børneværelset. Det kan være en god idé også at anskaffe sig en sej og farverig racerbane, så bilerne har noget at suse afsted på. Med mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem, kan dit barn køre mod sejren med sin nye yndlingsbil!

Hos BR elsker vi legetøj, og racerbiler er ingen undtagelse! Her finder du blandt andet fede racerbiler fra kendte Disney film eller lynhurtige Hot Wheels. Har du lyst til at glæde dit barn med en af vores seje varianter? Så gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette allerede i dag!