365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Carrera

Dyk ned i en verden af fart og præcision med Carrera Slot og RC. Carrera repræsenterer passion og innovation, og leverer kompromisløs kvalitet, enestående ydeevne og toplicenser. Oplev adrenalinfremkaldende spænding med omhyggeligt fremstillede RC-biler, der er udstyret med kraftfulde motorer, samt detaljerede slotbiler og baner, der garanterer utallige timer med spændende racerløb.

Eksperter i racerløb i over 60 år

I mere end 60 år har Carrera leveret utrolige kvalitets racerløb, der fortsat fanger fantasien hos både legebørn og motorsportsentusiaster på deres ikoniske slotbaner. Med Carrera får du biler, der nøjagtigt genskaber de originale biler i fuld størrelse takket være en utrolig detaljegengivelse og licenser fra topniveau motorracing.

Racerløb for alle aldre

Uanset om det er Disney Pixars biler, PAW Patrol eller Peppa Pig, kan selv de yngste racerkørere deltage i actionen. Carrera er altid garant for spænding, konkurrence og fart for fans i alle aldre.

Fart for enhver smag

Med Carrera RC's fjernstyrede køretøjer, både, quadcoptere og fantastiske helikoptere kan elskere af udendørs action opleve ren glæde. Carrera udvikler og producerer deres egne produkter samt sikrer licensaftaler med gigantiske virksomheder som Disney og Nintendo.