365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyrede biler

En fjernstyret bil til børn er en underholdende måde at få fart ind i legen. Derudover kan du pludselig tag fuld styring over legen. Hos BR har vi samlet en masse seje fjernstyrede biler. Der er noget til forskellige aldersgrupper. Find en fjernstyret bil til børn her.

 

Fjernstyret bil til børn med fart over feltet

Klar, parat, start! Med en fjernstyret racerbil kommer der hurtigt fart over feltet, og der er lagt op til mange timers sjov både som enlige eventyrer eller fælles racerkonkurrence. De terrængående biler overkommer selv de mest ugæstfri områder, og de strømlinede modeller lægger alle hestekræfter i at nå målstregen.

Tre grunde til at vælge en fjernstyret racerbil

  • De fleste modeller kan bruges både inde og ude
  • Der kan både leges alene eller flere sammen
  • Bilerne giver fart og spænding i samme pakke

 

Find en fjernstyret bil i vores udvalg eller de mange andre spændende modeller. En radiostyret bil giver ikke bare muligheden for at køre om kap, men også for at afprøve tyngdekraften og udforske verden fra nye vinkler. Brug fjernstyrede biler til at peppe legen med de almindelige biler og transportmidler op, eller byg baner, de kan køre på.

 

Sådan finder du den rette fjernstyrede bil

Der er rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem, når det kommer til de fjernstyrede biler. Derfor kan det også være svært at sikre dig den helt rigtige version, men du kan overveje følgende, for at gøre valget lettere:

  • Fart: Er det farten, der tæller, så er det helt klart de hurtige racermodeller, du skal vælge. Her er det ikke så meget et spørgsmål om terræn eller tricks, bare fart – og det kan der være rigtig meget af selv i en lille pakke.
  • Tricks: Skal bilen også kunne lave sjove tricks, så er der rig mulighed for at finde modeller, der kan slå kolbøtter og lave hjulspin. De er ofte ikke så hurtige, men rigtig seje til at lave fede tricks.

Find vores store udvalg af fjernstyrede biler herover. Bestil allerede i dag, og få fart over feltet!