365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjernstyrede monster trucks

Kæmpestore hjul, brummende lyd og sejt design. Fjernstyrede monster trucks hitter hos børn, der bare elsker action og legetøjsbiler. Har du en fartglad spirrevip, som vil elske en monster truck, som de selv kan styre? Se det store udvalg af de superseje biler, der giver fart, spænding og eventyr på fire hjul.

Monster trucks som er fjernstyret

Fjernstyrede monster trucks er fjernstyrede legetøjsbiler, som ligner de ’rigtige’ monster trucks. Monster trucks kan få de fleste børn og voksne til at tabe pusten, når bilerne laver seje akrobat-lignende tricks i luften og på jorden. Selvom bilerne ligner hinanden, afviger de naturligvis også fra hinanden. 

Tag bare et kig på størrelsen, motoren og måden, bilerne styres på. Børnene styrer de fjernstyrede monster trucks med en fjernbetjening eller en controller. Når børnene skal have en fjernstyret monster truck, så overvej gerne følgende: 

  • Størrelsen: Jo større, hurtigere og mere legetøjsbilen kan, jo ældre skal børnene som oftest være for at styre den.  
  • Terrænet: Nogle monster trucks, som er fjernstyret, er beregnet til leg indendørs. Andre varianter er oplagte til udendørs leg. Læs gerne på de pågældende produktbeskrivelser, om bilerne kan holde til at køre på græs, grus eller indenfor. 
  • Designet: Store monster-hjul, sejt chassis, iøjnefaldende farver og motiver. Ja, fjernstyrede monster trucks har det hele. Og nogle af bilerne har endda lyd- og lyseffekter, som bare gør oplevelsen og legen mere autentisk. 

 

Seje tricks og underholdning

Fart over feltet kommer der hurtigt med bilerne. Seje tricks, spins, hop og meget mere kan børnene lave med deres fjernstyrede monster trucks. Er der god plads inde på børneværelset, i stuen eller andre steder i boligen, kan du måske lave en forhindringsbane, som bilerne skal køre igennem. Kør om kap, og se, hvem der kommer gennem banen på den hurtigste tid. 

Er den fjernstyrede monster truck beregnet til udendørs brug, kan børnene køre med bilerne ude på græsplænen eller på en lille grusbane. Bremsespor og hjulspind går der nemt mange timer med at lave.

 

Køb fjernstyret monster trucks på BR.dk

Køber du en fjernstyret monster truck til børnene, er der garanti for timevis af stimulerende leg. Leg, kør om kap, og lav seje tricks med bilerne, som kan fås i mange forskellige udgaver. Nogle af bilerne kan mindre børn nemt betjene, mens andre er mere ideelle til større børn eller måske endda voksne legebørn. Se det brede udvalg af seje fjernstyrede monster trucks her på BR.dk.