365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hot Wheels®

Start motorerne.

Hot Wheels® har befundet sig i overhalingsbanen i mere end fem årtier, hvor de har fyret op under legen med biler for børn i alle aldre. Det verdensomspændende fænomen, der appellerer til flere generationer, fortsætter med at levere spændende oplevelser, der sætter fut under konkurrencegenet hos alle børn, så de med de mange episke måder at lege på får lyst til at slå deres egne rekorder.

Hot Wheels-legetøj til børn og barnlige sjæle 

Har du et barn med benzin i blodet? Så er det tid til at stifte bekendtskab med Hot Wheels! Legetøjet, som har givet dig mulighed for at sparke dæk allerede i en meget tidlig alder, og som stadig flere årtier senere er et hit for de små. 

Hos BR finder du et bredt udvalg af produkter fra Hot Wheels-universet, hvor kun fantasien sætter grænser for de vilde baner spækket med action, hvor de farverige og hurtige racerbiler skal køre rundt. Når først setuppet er i orden, er der intet andet tilbage at gøre end at starte motorerne og sætte i gang - hvem kommer mon først i dagens ræs? 

Ræs afsted på fede baner 

Selvom Hot Wheels har eksisteret i flere årtier, så har mærket også gennemgået en stor udvikling. Før i tiden kunne legetøjsbilerne køres rundt på trægulvet i stuen, parkeres i garagen, tankes op, og udrykningskøretøjer kunne larme på vejen ud på dagens aktion. I dag er der dog sket noget af en opgradering med fuldt smæk på detaljerne, både når det kommer til biler, baner og andet udstyr.  

Med Hot Wheels er der ingen fartkontrol eller lovgivning, så dit barn kan ræse afsted med lige præcis den hastighed, der skal til for at vinde ræset mod de andre biler - hvad mere kan man ønske sig? 

3, 2, 1 … Fuld fart fremad! 

Det unikke ved Hot Wheels er bilernes realistiske udseende, som kun gør legen endnu mere dragende og spændende. Her stopper legen aldrig, og når racerbanen og -bilerne bliver lidt for vant, kan der altid tilføjes nyt, hurtigt udstyr til legen. Hvor skal dagens ræs foregå, og hvad skal du køre i? Gå på opdagelse i vores brede sortiment af Hot Wheels-baner, -biler og -legesæt. Vi har noget for enhver smag og enhver alder!