365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vtech bilbaner

Elsker dit barn legetøjsbiler i fede designs, fart over feltet og en god leg? Så er en bilbane fra Vtech den perfekte gave til dit barn! Hos BR finder du et udvalg af Vtech-baner, som giver et væld af muligheder for sjove lege og kombinationer. Se mere i sortimentet herunder.

Sæt fart over feltet med en bilbane

En bilbane sætter fart over feltet på legen, og dit barn kan med det samme slå kreativiteten løs og skabe sit helt eget univers. Går turen til skolen, forbi byens park eller måske henover den vippende bro? Kun fantasien sætter grænser!

Der er ingen tvivl om, at bilbaner og legetøjsbiler underholder børnene i timevis - og det er lige netop fordi, der kan eksperimenteres til den helt store guldmedalje. Hvad end dine børn har lyst til at køre ræs eller inddrage andet legetøj, så kan både Vtech-biler og -bilbaner involveres.

3 fordele ved en Vtech-bilbane

Vtech er et anerkendt legetøjsmærke på baggrund af deres brede udvalg af interaktivt legetøj - og Vtech-bilbanerne er bestemt ingen undtagelse! Her har du tre fordele ved en Vtech-bilbane:

  • Sjove lyde og funktioner på hver enkelt bilbane, så legen bliver endnu mere levende.
  • Et utal af kombinationsmuligheder, så dit barn helt selv kan designe en bilbane efter egne ønsker.
  • Farverige bilbaner og detaljer, som vil være et hit i ethvert barns øjne!

Med en bilbane fra Vtech får du altså det ultimative set-up til den perfekte billeg. Så mangler du bare et sejt udvalg af legetøjsbiler, som kan gøre vejene usikre.

Køb din Vtech-bane hos BR

Meget legetøj vil kun skabe glæde i en kort periode, før dit barn vokser fra det igen. Med en Vtech-bane har dit barn underholdning helt fra 1-6 år. På den måde får mindre og større søskende også rig mulighed for at lege sammen uden fare for, at den ene part keder sig.

Måske har I allerede stiftet bekendtskab med Vtech, måske har I ikke. Uanset hvad, er det i hvert fald tid til en af de sejeste bilbaner! Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette til dit barn allerede i dag.