365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

MODU

Med MODUs byggelegetøj får du fantasifuld og aktiv leg for børn i alle aldre. Det unikke byggelegetøj, der består af store skumklodser, pinde og hjul, kan sættes sammen på et væld af måder. Byg køretøjer, balance legetøj, børnemøbler og meget mere. Med MODU er det kun fantasien, der sætter grænser!

Aktiv leg på en helt ny måde

Med deres byggesystem og aktivitetslegetøj har MODU skabt et sjovt og udviklende legetøj, der inviterer børn til at lære og udforske gennem leg og bevægelse. 

Med fokus på både fantasi og motorik opfylder MODU behovet for at skabe og være kreativ samtidig med at bevæge sig. Opfind, byg, brug kroppen — igen og igen. Det er essensen af MODU.

 

Et legetøj der hjælper dig med at vokse og vokser med dig

Med de mange udviklingsstadier børn går igennem, særligt i deres første år, så MODU behovet for et legetøj, der nemt kunne tilpasses børn i forskellige aldre. 

Derfor et MODU designet til at understøtte motorisk udvikling helt ned fra få måneder og op til 6 år. Start med en simpel gyngehest eller en gåvogn og byg det nemt om som dit barn lærer og vokser til f.eks. køretøjer og balance legetøj. Klodserne kan også bruges enkeltvis som trædesten til f.eks. at bygge forhindringsbaner, eller lege jorden er giftig..

Med byggesæt i forskellige størrelser og aktivitetslegetøj, som gåbil og rullebræt, kan du nemt tilpasse legetøjet efter familiens behov og tilføje dele som børnene vokser eller flere kommer til.

 

Slip fantasien fri

Med MODU får børn frihed til at bygge og skabe helt som de vil. Foruden aktivitetslegetøj kan børn også bygge konstruktioner i deres egen størrelse, som de kan bruge i forskellige lege, som f.eks. et rumskib, eller et legekøkken. MODU indbyder til åben leg, hvor barnet bruger sin fantasi til at finde på, udvikle og lege. Byg en stol og lad den forvandle sig til en trone, en tidsmaskine, eller noget helt tredje. Med MODU er det kun fantasien, der sætter grænser!

 

Leg selv og sammen

Leg med MODU er både for børn og voksne og giver plads til at tumle og bygge sammen som familie og til selvstændig leg og fordybelse. Udfold dit indre legebarn og lad dit barn udforske på egen hånd eller sammen med andre.