365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puttekasser

Puttekasser og sorteringslegetøj er et simpelt, men yderst lærerigt redskab, som dit barn kan få stor glæde af. En puttekasse bidrager nemlig til at styrke og træne hånd-øje koordinationen gennem sjov og spas. Tag et kig på vores udvalg her på siden, og udvælg dit barns nye favorit i dag.

Populære mærker

Lær dit barn om farver og former med en puttekasse

En puttekasse er brugbart redskab til at styrke dit barns koordinationsevner gennem leg. Samtidig trænes forskellige dele af dit barns hjerne, som udvikles på en sjov måde. De mange former og farver fascinerer nemt barnet, hvor koncentrationen er på sit maksimum. Vores udvalg af puttekasser fås til forskellige aldersgrupper, så du nemt finder den, som matcher til dit barns evner og alder. 

 

Fordele ved at vælge en puttekasse

  • Vækker et væld af sanser hos dit barn
  • Fascinerende og lærerigt legetøj, som er gavnligt på længere sigt
  • Trygt og sikkert for dit barn at lege med gang på gang

Det er ikke til at komme uden om - en puttekasse er ideelt motorisk legetøj, som både er lærerigt og givende på den længere bane for dit barns og dets udvikling. Derudover holder det også dit barn beskæftiget i længere tid på en sjov og sikker måde, så du trygt kan lade dit barn sortere, samle og meget mere. 

 

Udforsk det farverige univers af sorteringslegetøj 

Vores udvalg af puttekasser og sorteringslegetøj er både sikkert og trygt for dit barn at lege med. De farverige puttekasser hjælper barnet med at udvikle forståelse for former og farver. Samtidig styrkes de motoriske og sensoriske færdigheder. Vælg mellem et væld af forskellige typer af puttekasser med fine motiver, temaer og lyde, som interesserer og optager dit barn i timevis. 

Tag også et kig på vores udvalg af aktivitetslegetøj, badelegetøj, stableklodser og meget mere lige her på siden. Bestil nemt og hurtigt på BR.dk allerede i dag.