365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hape

Trælegetøj går aldrig af mode, og Hape er den største producent i verden af netop trælegetøj. Drømmer du om at glæde dit barn med trælegetøj til legekøkkenet, fine instrumenter, så dit barn kan spille musik eller farverige puttekasser til de allermindste? Gå på opdagelse i BR’s store udvalg af Hape her.

Hape-legetøj til dit barn

Vores børn fortjener det bedste, og derfor ønsker vi ikke blot at give dem underholdende legetøj, men også legetøj, som er produceret med omtanke for dine børn. Med produkter fra Hape kan du give dit barn sjovt legetøj med god samvittighed, da det alt sammen er fremstillet af naturlige materialer. Med legetøj fra Hape bliver dit barn inspireret til at være kreativ, blive klogere på hverdagens opgaver og udforske livet på underholdende vis. Hos BR elsker vi, når legetøj bidrager til både leg og læring - og det er helt tydeligt, at børnenes udvikling er tænkt ind i hver enkelt detalje på Hape-produkterne.

Trælegetøj til legekøkkenet

Gå på jagt i BR’s store udvalg af trælegetøj fra Hape. Udstyr dit barns legekøkken med grøntsager, køkkenmaskiner og dagligvarer til køleskabet. Så er det bare med at sætte gang i en køkkenleg - måske dit barn står for aftensmaden i dag? Med Hape-legetøj er mulighederne uendelige, og legene kan hele tiden udvikle sig i takt med, at dit barn bliver ældre og fuld af gode idéer. De solide produkter er i et tidløst design, som holder til timers leg, og måske de endda kan gå videre til lillebror eller lillesøster, som også kan få rig glæde af dem.

Køb kvalitetslegetøj af gode materialer

Med Hape får du sjov leg til børn i alle aldre, og her er noget for enhver smag! Prøv for eksempel Hape Quadrilla, som er farverigt konstruktionslegetøj, hvor børnene bygger baner til farvede kugler - hvilken farve mon triller først gennem banen? Har du flere børn, og er de mere til musik, kan de hver få et legeinstrument fra Hape. Så kan bandet spille op til dans i hjemmet! Alle børn vil elske legetøj fra Hape, og hos BR kan du finde dine favoritter allerede i dag. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og så er der ikke længe til legen kan sættes i gang.