365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gonge

Med Gonge får du legetøj, der har ét primært formål - nemlig at stimulere dit barns sanser og motorik samt børnenes kognitive og sociale udvikling. Alt dette gøres, imens børnene har en fest på de mange sjove aktivitetsredskaber. Se vores udvalg af Gonge her hos BR, og find de rette sager til dit barn.

Motorisk legetøj fra Gonge 

Gonge er en dansk familieejet virksomhed med mange års erfaring bag sig. Designerne og udviklerne bag er yderst kompetente og dygtige til at lave legeredskaber, som opfylder alle kravene - både Gonges egne krav samt internationale sikkerhedsstandarder. 

Gonge er kreative i deres udvikling af aktivitetslegetøj, og derfor vil du helt sikkert også støde på varianter, som du kan se et væld af muligheder med for dit barn. Hos BR elsker vi, når leg og læring kan kombineres - og Gonge formår virkelig at opfylde alle vores ønsker til det formål.  

Lær at holde balancen med Gonge 

Vi ønsker, at vores børn skal røre sig. Vi ønsker at høre vores børn grine. Og vi ønsker at se, hvordan vores børn udvikler sig. Med motoriklegetøj fra Gonge kan I blandt andet forstærke barnets balance ved hjælp af en sjov og udfordrende balancebane - hvem kan komme først igennem uden at ramme jorden? 

Med Gonge kan der dannes en sjov og vild leg med søskende eller legekammerater. På samme måde kan dit barn også tage sig god tid til at udforske de forskellige motoriske redskaber, så der er rig mulighed for udvikling på egen hånd.  

Gonge - kombinerer leg og læring 

Når du køber legetøj fra Gonge, kan du være sikker på at få en uovertruffen kvalitet - både i form af materialer og i form af legetøj, der kombinerer leg og læring. Redskaberne kan findes frem og bruges igen og igen - måske vil dit barn løbende få nye idéer til, hvordan legen kan udvikle sig?  

Berig dit barns legeliv ved at introducerer ham eller hende for Gonges fantastiske univers. Hos BR kan i kickstarte jeres samling og løbende anskaffe flere redskaber, så legen helt tiden kan fornys! Udforsk vores udvalg, og kast jeres kærlighed på de mange produkter fra Gonge allerede i dag.