365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Trækdyr til sjov og eventyr

Når verdens mange indtryk og muligheder skal udforskes, er en god følgesvend en rigtig fin ide. Derfor er et trækdyr et ideel stykke legetøj, der følger dig, hvor end du bevæger dig hen. Udforsk vores spændende sortiment af forskellige trækdyr her på siden, og bestil nemt og hurtigt i dag.

Tag på sjove eventyr med dit trækdyr 

Livet byder på mange sjove og spændende eventyr og indtryk, som du helt sikkert skal udforske. På disse eventyr kan du med fordel tage en rigtig god følgesvend med ved hånden, som altid står ved din side. Samtidig får du også god motion på en hyggelig måde. Tag et kig i udvalget her på siden, og udvælg din favorit følgesvend. 

Flere fordele ved et trækdyr

  • God og hyggelig måde at få motion på 
  • Mulighed for at tage den med dig mange steder
  • Flotte farver og sjove figurer, der optager interessen i timevis 

På BR.dk kan du vælge mellem et væld af forskellige typer af trækdyr og legetøj, som du kan trække efter dig, hvor end du går hen. Nogle af dem fås endda også med forskellige lys og lyd, som gør turen lidt sjovere. Find netop din favorit, så du kan komme i gang med at udforske verdenen sammen med din nye ven. 

Motionér og hav det sjovt med dit trækdyr 

Et trækdyr er en ideel måde at få dit barn til at bevæge sig mere på. Det er nemlig god motion, når dit barn trækker afsted med sit yndlingsdyr. Samtidig styrker det også barnets motoriske evner på en hyggelig og sjov måde. Tag din nye bedste ven på en gåtur i huset, og lad fantasien slippe løs. Med dit nye trækdyr kan du tage dine første skridt og sammen udforske verdenen. 

Sæt fantasien i gang med dit trækdyr, og bestil den i dag på BR.dk.