365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trækdyr

Når verdens mange indtryk og muligheder skal udforskes, er en god følgesvend vigtig at have ved sin side. Derfor er et trækdyr et ideelt stykke legetøj, der følger dit barn gennem tykt og tyndt på eventyr ud i det blå. Udforsk vores spændende sortiment af forskellige trækdyr her på siden, og bestil nemt og hurtigt i dag.

Populære mærker

Tag på sjove eventyr med trækdyr 

Livet byder på mange sjove og spændende eventyr og indtryk, som helt sikkert skal udforskes. På disse eventyr kan dit barn med fordel tage en rigtig god følgesvend med ved hånden, som altid står ved dit barns side. Trækdyr er en perfekt følgesvend til dit barn, da de er udformet som velkendte dyr og altid står klar til at trille af sted på tur! På turen ud i det blå får dit barn samtidig god motion på en hyggelig måde sammen med sit trækdyr. Tag et kig i udvalget her på siden, og udvælg dit barns nye favorit følgesvend.

 

Flere fordele ved et trækdyr

  • God og hyggelig måde at få motion på 
  • Mulighed for at tage den med sig mange steder
  • Flotte farver og sjove figurer, der optager interessen i timevis 

På BR.dk kan du eller dit barn vælge mellem et væld af forskellige typer af trækdyr og legetøj, som I kan trække efter jer, hvor end I går hen. Nogle af dem fås endda også med forskellige lyde og lys, som gør turen meget sjovere, og som måske endda kan erstatte bamsen eller dukken som dit barns nye favoritlegetøj. Find netop favoritten her og kom i gang med at udforske verden med en ny bedste ven!

 

Motionér og hav det sjovt med trækdyr 

Har dit barn været glad for sin gåvogn, da han eller hun var yngre, kan et trækdyr være det næste store hit. I stedet for at støtte sig til gåvognen, kan dit barn nu selv trække afsted på eventyr med sin nye bedste ven, og et trækdyr er derfor en ideel måde at få dit barn til at bevæge sig mere på. Det er nemlig god motion, når dit barn trækker afsted med sit yndlingsdyr. Samtidig styrker det også barnets motoriske evner på en hyggelig og sjov måde, når barnet skal tilpasse farten på trækdyret og undvige forhindringer på vejen.

Lad barnet tage sin nye bedste ven med på en gåtur i huset, og se hvordan fantasien får frit løb. Med trækdyret kan dit barn tage sine første skridt mod at udforske den store verden. Sæt fantasien i gang med et trækdyr, og bestil den allerede i dag på BR.dk.