365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Aktivitetstæpper

Et aktivitetstæppe kan være den perfekte måde at tage legen med ned på gulvet. Et aktivitetstæppe inviterer til, at dit barn kan bevæge sig rundt og komfortabelt udforske de mange spændende ting, der er på aktivitetstæppet. Se de mange underholdende aktivitetstæpper, vi har samlet her hos BR.

 

Tigerspring

Et aktivitetstæppe kan være en god måde at stimulere dit barns sanser og motorik på, når barnet oplever et tigerspring. I denne guide forklarer vi, hvad de forskellige tigerspring betyder, og du får gode idéer til legetøj, der kan hjælpe dit barn med at udforske sine nye evner.

Leg og lær på et spændende aktivitetstæppe

Med et aktivitetstæppe kan du tage legen med ned på gulvet, hvor der er lagt op til mange timers underholdning for dit barn. På et legetæppe får dit barn mulighed for at bevæge sig rundt og udforske de forskellige sjove faconer, former og farver. Det er et sikkert hit, som giver dig frie hænder. Udforsk også vores store udvalg af aktivitetslegetøj

Flere fordele ved et legetæppe

  • Dit barn bliver opfordret til at ligge på maven og kigge ned 
  • Sætter gang i alle sanser og indtryk 
  • Barnets motoriske evner udvikles og stimuleres gennem sjov 

Det bløde underlag, som er sikkert for dit barn, gør det muligt at stimulere og udvikle dit barns motoriske evner og sanser - alt sammen med et sjov og spændende redskab. De mange interessante elementer og farver gør det underholdende og stimulerende for dit barn. Samtidig skærper det også dit barns opmærksom. Er du på udkig efter et legegulv til dit barn, finder du det hos BR.dk.

Gode råd til at vælge et aktivitetstæppe

  • Overvej dit barns behov for motorisk udvikling og stimuli 
  • Sørg for, at det er sikkert for dit barn at anvende 
  • Tænk også over prisen, så du får det rette tæppe til den rette pris

Afhængigt af dit barns alder vil forskellige legetæpper være ideelle. Er der mange elementer og indtryk, er det godt til mindre børn, som kræver motorisk udvikling og stimulans. Samtidig vil det også være ideelt med overflader, du kan gribe fat i. Med sjove former og spændende elementer udvikles dit barns evner til at fokusere. 

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af sjov og spas, hvor du nemt finder det rette aktivitetstæppe. På BR.dk finder du, hvad dit barn skal bruge af tøjdyr, stableklodser samt meget mere. Tag et kig, og bestil allerede i dag.