365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Aktivitetstæpper

Et aktivitetstæppe eller aktivitetsstativ kan være den perfekte måde at tage legen med ned på gulvet. Her kan dit barn bevæge sig rundt og komfortabelt udforske de mange spændende ting, der er på aktivitetstæppet. Se det skønne udvalg vi har samlet her hos BR.

 

Populære mærker

Tigerspring

Et aktivitetstæppe kan være en god måde at stimulere dit barns sanser og motorik på, når barnet oplever et tigerspring. I denne guide forklarer vi, hvad de forskellige tigerspring betyder, og du får gode idéer til legetøj, der kan hjælpe dit barn med at udforske sine nye evner.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om aktivitetstæpper

Leg og lær på et spændende aktivitetstæppe

Med et aktivitetstæppe eller aktivitetsstativ kan du tage legen med ned på gulvet, hvor der er lagt op til mange timers underholdning for dit barn. Med et aktivitetsstativ kan dit barn ligge og kigge og række ud efter alle de mange sjove figurer på stativet. Modsat giver et aktivitetstæppe dit barn mulighed for at bevæge sig rundt og udforske de forskellige sjove faconer, former og farver. Det er et sikkert hit, som giver dig frie hænder. Udforsk også vores store udvalg af aktivitetslegetøj.

Fordele ved aktivitetstæpper og aktivitetsstativer

  • Dit barn bliver opfordret til at ligge på maven og kigge ned 
  • Sætter gang i alle sanser og indtryk 
  • Barnets motoriske evner udvikles og stimuleres gennem sjov 

Det bløde underlag, som er sikkert for dit barn at ligge eller bevæge sig rundt på, gør det muligt at stimulere og udvikle dit barns motoriske evner og sanser. Når barnet ligger på maven, trænes det i at holde sit eget hoved oppe for at undersøge verden omkring sig. Her kan et legegulv eller legetæppe også være perfekt for at udvide arealet, hvor dit barn kan bevæge sig rundt.

Barnet kan også lægges på ryggen på tæppet under aktivitetsstativet, hvor de mange interessante uroer i alle regnbuens farver er underholdende og stimulerende for dit barn at kigge på og række ud efter. Samtidig skærper det også dit barns opmærksomhed og fokus.

 

Gode råd til at vælge et aktivitetstæppe

  • Overvej dit barns behov for motorisk udvikling og stimuli 
  • Sørg for, at det er sikkert for dit barn at anvende 
  • Tænk også over prisen, så du får det rette tæppe til den rette pris

Afhængigt af dit barns alder vil forskellige aktivitetstæpper eller aktivitetsstativer være ideelle. Er der mange elementer og indtryk på tæppet eller stativet, er det godt til mindre børn, som kræver motorisk udvikling og stimulans. Samtidig vil det også være ideelt med overflader og teksturer, dit barn kan gribe fat i. Med sjove former og spændende elementer udvikles dit barns evne til at fokusere. 

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af sjov og spas, hvor du nemt finder det rette aktivitetstæppe. På BR.dk finder du, hvad dit barn skal bruge af tøjdyr, stableklodser samt meget mere. Tag et kig, og bestil allerede i dag.