365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Uroer

Hvis der er noget, som babyer elsker, så er det en farverig og spændende uro, som de kan kigge på i vuggen, på puslebordet eller i barnevognen. Hos BR har vi samlet vores udvalg af uroer, som kan stimulere og fange dit barns opmærksomhed. Gå på opdagelse her, og find dine favoritter.

Populære mærker

Farverige uroer i fine designs 

Børneværelset skal indrettes efter din babys behov, og her skal der bestemt ikke spares på uroerne. Placér en uro over børnesengen, en uro over puslehjørnet og måske endda et aktivitetstæppe med en indbygget uro. Små babyer ligger meget ned, og det kræver altså noget at kigge på.  

Det kan være svært at underholde en baby, og det kan være svært at få en baby til at sove. Her kan en uro blive din nye bedste ven! En uro er ikke kun spændende med sine sjove motiver og fine farver, den kan også virke beroligende, når den fanger opmærksomheden efter en lang dag.

 

Find din favorituro lige her 

Er du på jagt efter en uro med bamsedyr, kendte karakterer fra Disney eller farverige og iøjnefaldende figurer? I vores udvalg er vi helt sikre på, at du finder en uro, som dit barn vil elske.  

Der er ikke sparet på detaljerne på vores uroer, og mange af dem er udstyret med bevægelser, hvis du trækker i snoren. Du kan også finde uroer med beroligende musik, så dit barn kan slappe af. Alle former for lyde og bevægelser kan fange dit barns opmærksomhed.

Fang dit barns opmærksomhed med en uro 

Som småbørnsforældre er der nok at se til og nok at investere i, men vi er sikre på, at en uro vil glæde både dig og din baby! Det smarte ved dem er også, at de nemt kan rykkes rundt alt efter, hvor du har brug for at hænge dem i momentet.  

Hvilken uro er den rette for jer? Skab tryghed og ro med en uro fra BR, og lad den bidrage til forbedringen af dit barns koncentration. Hos BR er det nemt og hurtigt at shoppe nyt babyudstyr, og vi sørger for en sikker levering til dig.