365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bright Starts

Bright Starts er unikt legetøj til de mindste børn. Produkterne følger barnets udviklingskurve og inspirerer blandt andet barnet til at lære at kravle. Bright Starts’ sortiment indeholder bl.a. aktivitetsprodukter, der passer til autostole, klapvogne, barnevogne og aktivitetsstativer. Bright Starts legetøjsprodukter er kvalitetsvarer til gode priser. Alle varer er sikre og godkendt iht. de gældende standarder for legetøj.

Bright Starts babylegetøjssortiment indeholder gode og sikre produkter i flotte designs. Produkterne er designet til at fange barnets opmærksomhed. F.eks. er de mange labels en unik og iøjnefaldende detalje som barnet elsker. Sortimentet har gode priser og er i en høj kvalitet. Flere Bright Starts produkter er universale og kan derfor benyttes på diverse klapvogne, autostole, barnevogne og aktivitetsstativer.

I blandt Bright Starts sortiment finder du nogle meget populære produkter. Dette er f.eks. Bright Starts aktivitetslegetøj der inspirerer barnet til at lære at bevæge sig - at kravle, rejse sig, trille rundt osv. Herunder legetøj, som skyder bolde ud i lokalet, som baby vil kravle efter eller Bright Starts aben som kører væk for derefter at kalde på barnet.