365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Traktorer og landbrugsmaskiner

Traktorer er nu underholdende. Der er en vis pondus og kræft over dem. Det er derfor ikke overraskende, at der er mange børn, der elsker at lege med traktorlegetøj. Her på siden finder du et stort udvalg af traktorlegetøj. Find det rigtige traktorlegetøj lige her.

 

Seje traktorer og landbrugsmaskiner med masser af kraft

Der er intet at sige til, at store maskiner nemt kan fascinere både børn og voksne. Der er nemlig noget helt vildt over de kraftfulde maskiner med kæmpestore hjul. Nu kan de seje traktorer og landbrugsmaskiner flytte ind på børneværelset og blive en del af legen - i miniudgave selvfølgelig!  

Hos BR finder du et hav af forskellige typer traktorer og landbrugsmaskiner til børn, så har du et barn, der er interesseret i store maskiner med masser af kraft, så vil det store udvalg være lidt af en fest at dykke ned i. Her er der nemlig uendelige muligheder for sjove og spændende lege.

 

Hjælp til på bondegården med store landbrugsmaskiner

“Bondemanden han har altid travlt på sin bondegård” - den gamle børnesang finder man i de fleste sangbøger, og den beskriver de mange opgaver, der er på bondegården. Arbejdet på gården kræver, at alle giver en hånd med, for dyrene skal fodres, markerne skal pløjes, kornet skal høstes, halmen skal samles og meget mere. Traktorer og landbrugsmaskiner er fantastiske til at hjælpe bondemanden med arbejdet, så sæt gang i de store landbrugsmaskiner og sus over markerne! Du kan også sagtens brede legen ud ved at kombinere traktorer og landbrugsmaskinerne med et byggesæt med bondegårdstema og dyrefigurer.

 

Find en landbrugsmaskine eller traktor til børn hos BR!

Kender du en derhjemme, der ønsker sig en traktor til børn eller seje landbrugsmaskiner som legetøj? Så overrask ham eller hende med seje maskiner. Du finder alt fra såmaskiner, traktorer med trailers, mejetærskere, foderhøstere, marksprøjter, plove, majshøstere og meget, meget mere! Der er et stort udvalg af avancerede køretøjer med massevis af små detaljer, fine designs og flotte farver.  

Gå på opdagelse i et univers af kraftfulde maskiner med seje funktioner, og sæt gang i masser af sjov og leg hos BR!