365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bruder

Tag et kig i BR’s udvalg af legetøj fra BRUDER, og opdag et vaskeægte legetøjsunivers, som ethvert barn vil elske! Her finder du alt, hvad du kunne ønske dig af traktorer, lastbiler og andre køretøjer, som kan fylde børneværelset med gode stunder. Find dine favoritter allerede i dag.

Stort udvalg af Bruder-legetøj 

Bruder er en tysk familieejet virksomhed, som har fremstillet legetøj i topkvalitet siden 1926. Her er der bestemt ikke sparet på detaljerne, og en legetøjsbil fra Bruder ligner blot en miniudgave af en vaskeægte bil. Er dit barn én af dem, der udbryder “WOW!”, når I kører forbi en traktor eller går fuldstændig i stå på gaden, når en brandbil passerer - så er Bruder det helt rigtig legetøj for dit barn! Hos BR har vi samlet et varieret udvalg, så I kan samle alt lige fra landbrugsmaskiner til andre motoriserede køretøjer. Gør dit barns maskindrømme til virkelighed med legetøj fra Bruder.  

Biler, traktorer og maskiner fra Bruder 

Legetøjsbiler har altid været et sikkert hit hos børn, og med Bruder får du et realistisk og gennemført produkt, som dit barn kan få glæde af gennem store dele af barndommen. Her er rig mulighed for at skabe sin egen lille by med en byggeplads, et landbrug, en beredskabsstyrelse og meget andet. Den lange holdbarhed og tidløse stil gør, at legetøjet sagtens kan gå over i generationer, så flere børn kan få glæde af det. Bruder er et yderst anerkendt mærke, og der er ikke en finger at sætte på hverken design eller funktioner.  

Køb Bruder-legetøj hos BR! 

Bruder arbejder ud fra filosofien: “Det legende barn er centrum for alle vores produkter” - og det, må man sige, skinner igennem. Med Bruder-legetøj bliver legen levende og underholdende, og dit barn kan samtidig lære om, hvordan dagligdagen fungerer for mange af dem, som holder landet i gang. Flere af produkterne har døre, der kan åbnes, hvor du kan placere en figur bag rattet til at styre slagets gang. Når legen ikke er i gang kan de fine køretøjet pynte på hylden i børneværelset. Vælg din Bruder-traktor eller Bruder-lastbil her hos BR, og sæt gang i legen allerede i dag!