365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bruder traktorer

Har du et barn, der elsker store maskiner og legetøj med hjul? Så vil han eller hun helt sikkert blive ekstatisk over en legetøjstraktor fra Bruder. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af de realistiske maskiner med sans for detaljen - gå på opdagelse i udvalget lige her.  

Realistiske traktorer fra Bruder 

En traktor er en sikker vinder! Det store køretøj med gigantiske hjul og tungt læs giver de fleste børn store øjne, når de møder én på landevejen eller spotter én inde på marken. Denne fascination kan heldigvis tages med ind på børneværelset, hvor de realistiske Bruder-traktorer spiller op til leg. Se dit barn træde ind i rollen som landmand, når gulvtæppet bliver til en kornmark, der skal sås og høstes. Måske legen endda kan suppleres med sjove dyrefigurer, som græsser på marken ved siden af - så er det en vaskeægte bondegård! 

Bruder - anerkendt legetøj siden 1926 

Bruder blev grundlagt tilbage i 1926 af den tyske Paul Bruder. Med andre ord har virksomheden altså mange års erfaring med fremstilling af realistisk legetøj og er i dag et yderst anerkendt mærke verden over. Med legetøj fra Bruder får du topkvalitet, sans for detaljen og tidløst legetøj, der kan gå over i generationer. Med nogle af varianterne kan døren endda åbnes, og du kan placere en figur bag rattet til at styre køretøjet. Ikke nok med det store sortiment af traktorer, finder du også både Bruder-brandbiler og Bruder-lastbiler, som kan udvide legen endnu mere.  

Sjov leg med en Bruder-traktor 

En traktor fra Bruder, går du aldrig galt i byen med. Her er lagt op til time efter time med sjove lege, og når traktoren ikke er i brug, kan den pynte fint på hylden i børneværelset, som måske er fyldt op med andre sjove køretøjer. Bruder er ikke kun køretøjer - her finder du også en masse spændende tilbehør, som gør legen endnu mere levende og spændende for børnene. Lær dit barn, hvordan dagligdagen på et landbrug foregår med udstyr fra Bruder, og giv samtidig dit barn flere timers underholdning. Find den rette traktor hos Bruder allerede i dag!